preload
Strona głównaUżytkownicy › Opinie użytkowników

Opinie użytkowników



Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.04.2017
IP/Host: *.play-internet.pl
Opinia generalnie dotyczy całej strony, jest pozytywna, jedynie czego brakuje to wersji mobilnej, aby móc pobrać aplikację na smartfonach :-) Gorąco polecam.

Michał
lat 25, Zielona Góra, theagg...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.08.2016
IP/Host: *.centertel.pl
Witam Panią ponownie ,Pani Kasiu oraz wszystkich ,którzy wytrwale dobrnęli do końca kursu.

Jeszcze raz bardzo dziękuję za możliwość opanowania nowego,jakże trudnego języka w stopniu pozwalającym na ,w miarę swobodne,porozumiewanie się .
Mam jednak wielką nadzieję,że wspólnie z całym zespołem opracujecie Państwo dalsze lekcje, o wyższym poziomie wtajemniczenia.
Juz dziś piszę się na ich wykupienie i myślę ,że przeważająca liczba kursantów dołączy do mnie,sądząc po wielu opiniach.
Czekamy zatem z niecierpliwością!
Wypadałoby jeszcze lepiej poznać język naszych sąsiadów,a z Panią Kasią i Jej genialnym kursem to ogromna przyjemność!

Serdecznie pozdrawiam
Viola

Violetta
lat 60, Poznań, volna19...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.07.2016
IP/Host: *.centertel.pl
Witam Panią! Myślę,że jest to najlepszy kurs,z jakim do tej pory się zetknęlam.
Jeszcze 3 lata temu nie mialam pojęcia o języku niemieckim,gdyż całe życie uczyłam się angielskiego.Dziś pracuję w Niemczech,rozmawiam,czytam książki w oryginale i oglądam niemiecką telewizję.Oczywiście do perfekcji jeszcze daleko,ale dzięki Pani lekcjom i swojej systematycznej pracy zrobilam ogromne postępy.Tubylcy twierdza,że dobrze sobie radzę,a ja nie ustaję w wysiłkach,by ciągle poprawiać swoje umiejętności językowe.
Dziekuję za tę wyjątkową możliwość i gratuluję pomysłu.

Jestem najlepszym dowodem na to,iż w wieku 60 lat również można nauczyć się języka.
Trzeba tylko chcieć! Pozdrawiam.Viola

Violetta
lat 60, Poznań, volna19...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.05.2016
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Bardzo dobre lekcje polecam

sabina
lat 66, Stare Juchy, kozlowski.starejuc...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.02.2016
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam serdecznie Wszystkich,
jestem osobą początkującą - raczkującą w j. niemieckim ale uważam, że ten kurs jest na dużą 6!!! Wielkie gratulacje założycielom, jest S U P E R!!!
Serdecznie polecam i pozdrawiam,
slaw

slaw
lat 50, Piaseczno, slawek...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.02.2016
IP/Host: *.static.ip.netia.com.pl
Nauka języka niemieckiego to było takie moje marzenie.... , a następnie postanowienie noworoczne. Jestem dowodem na to, że po czterdziestce też się można uczyć i spełniać swoje marzenia. Z kursu jestem bardzo zadowolona.

Maria
mariamilewska...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.01.2016
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Uczy się moja małżonka (lat 71), jest bardzo zadowolona i robi postępy. Nauka niemieckiego wypełnia jej wszystkie wolne chwile. Dziękujemy p. Kasi za tak przystępne przygotowanie strony. Niebawem będziemy musieli wykupić następny kurs. Pozdrawiamy

Zbigniew
lat 73, Zielona Góra, lib...@zg.home.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.08.2015
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Świetny kurs . Dzięki niemu przekonałem się że nauka niemieckiego jest bardzo przyjemna :) . Wracam do nauki i życzę wszystkim także powodzenia w nauczeniu się kolejnego języka :)!!

Arkadiusz
lat 21, Cieszyn, pasciak.arkadiu...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.01.2015
IP/Host: *.serv-net.pl
Byłam w Niemczech nie znając języka.Ogromna trauma jaką przeżyłam,zmobilizowała mnie do nauki języka niemieckiego.Przypadek zrządził,że trafiłam na tę stronę.Z ogromną przyjemnością siadam do każdej kolejnej lekcji.Materiał opracowany fantastycznie pod każdym względem.Wszystkim polecam,nawet seniorom.Gratuluję twórcom tego kursu.

Jolanta
lat 65, Gniezno, szarotka.jo...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.09.2014
IP/Host: *.dip0.t-ipconnect.de
nie byłam przekonana o nauce ale po drugim razie już załapałam o co chodzi i polecam wszystkim sama wykupie całe lekcje ponieważ jest bardzo dostępnie tłumaczony jestem zadowolona ze udało mi się znależdż go w internecie pozdrawiam Ewa kolodziejczyk

ewa
lat 54, deblin, dziubek1...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.08.2014
IP/Host: *.customers.d1-online.com
Witam Panią Kasię
Cieszę się ,że z chęcią nauki niemieckiego trafiłem na Pani portal.
Jestem w Niemczech od miesiąca.Chciałbym bardzo nauczyć się języka niemieckiego
gdyż wiem z obserwacji moich znajomych jak bardzo życie po przez to staje się łatwiejsze.
Jak pojadę do Polski prześlę pieniążki na wykupienie kursu dla początkujących.Mam
zamiar zagościć w Niemczech na dłużej i wierzę ,że z Waszą pomocą dołączę do grona
tych,którzy Was chwalą.Puki co zacząłem trening od tego do czego mam dostęp.
Serdecznie pozdrawiam Wasz dorosły przedszkolak Martyński Lech

lech
lat 56, Słubice, lechma...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.08.2014
IP/Host: *.dip0.t-ipconnect.de
syn kupil mi ten kurs ,nauczylam sie tu wszystkiego od podstaw.Nigdy wczesniej nie uczylam sie niemieckiego. Mam 62 lata teraz pracuje jako opiekunka osob starszych w Niemczech . kurs jest SUPER Danuta

tomasz
lat 35, Torun, macro...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.07.2014
IP/Host: *.ip.amg.net.pl
Niemieckiego uczyłem się dopiero na studiach, potem przydawał mi się w życiu tylko od czasu do czasu i douczałem się go dorywczo. Teraz postanowiłem go sobie dokładnie powtórzyć wobec perspektywy wyjazdów służbowych do Niemiec i Holandii.
Przyznaję, że 4-częściowy kurs całkowicie spełnił moje oczekiwania. Bardzo szybko zdałem sobie sprawę, że gramatykę z poziomu "średniego" pamiętam całkiem dobrze i sporo słówek także. Najistotniejsze było zapoznanie się z ostatnim kursem dla zaawansowanych, który pokazał mi natychmiast, gdzie leży największa trudność w posługiwaniu się niemieckim: na składni, do której trudno jest się przyzwyczaić, na skomplikowanym słowotwórstwie i na rekcji (czasownika i przymiotnika). Nie spotkałem jeszcze kursu ani gramatyki, który omawia te zagadnienia tak wyczerpująco, a to od ich opanowania właśnie zależy jak kto potem mówi i rozumie! Tymczasem pani Kasi udało się w kursie dla zaawansowanych przedstawić niezwykle prosto to, co w klasycznych podręcznikch jest podawane w bardzo zawiły i niestrawny sposób. Gratulacje dla 6ki za odwagę, że zdecydowała się go zaproponować! (NB. na razie to jedyny kurs dla zaawansowanych w 6ce).
Zauważyłem tylko, że już nie wystarczyło 2-3ch lekcji, aby omówić tryb przypuszczający. Ale to jest akurat w niemieckim stosunkowo proste i można tę wiedzę uzupełnić z innych źródeł.

Jacek
lat 60, Warszawa, jswi...@list.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.07.2014
IP/Host: *.236.28.33
Wykupiłam dostęp do pierwszej części i ani przez chwilę nie żałowałam. Właśnie kończę ostatnią lekcję i zamierzam zmierzyć się z następnymi częściami. Z perspektywy filologa, który sam ma wieloletnie doświadczenie w nauczaniu języka obcego, mogę Autorkom powiedzieć tylko jedno: tak trzymać:)

Marta
lat 52, Kraków, martajenn...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.06.2014
IP/Host: *.3.199.109.static.rdi.pl
Jestem bardzo zadowolony z przygotowanych lekcji,
serdecznie pozdrawiam

Jacek
lat 48, Oleśnica, jaceklinkows...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.05.2014
IP/Host: *.dip0.t-ipconnect.de
Polecam! Zaliczyłam już kilka kursów,ale ten jako jedyny okazał się rewelacją.
Z tym kursem naprawdę chce się uczyć. Nie muszę jakoś specjalnie siebie zachęcać po prostu codziennie siadam do lekcji bez żadnego przymusu.
DZIĘKUJĘ I SZCZERZE POLECAM.;););)

Edyta
lat 41, Kaliska, edytab...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.04.2014
IP/Host: *.konin.mm.pl
Jak dla mnie extra nie mialam nigdy do czynienia z tym jezykiem i powiem szczerze ze dla bardzo pomocny.....super Ze trafilam na te strone....polecam:-)

Aleksandra
lat 35, Konin, aleksandrawaleriancz...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.03.2014
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Nie mam słów po prostu genialne!

zuza
lat 10, warszawa, zuzek.ostaszewi...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.02.2014
IP/Host: *.48.235.19
Będąc jeszcze uczennicą umiałam niemiecki bdb, ale od tego czasu minęło już trochę lat. Konsekwencją nieużywania języka jest to że nie pamiętam podstaw. Teraz kiedy muszę zdać egzamin z języka dzięki temu kursowi przypominam sobie pomału wszystko....
Dziękuję bardzo za taką możliwość:)

Kasia
superbob...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.01.2014
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Jesteście fantastyczni ,przeglądam lekcje próbne,jestem po pięćdziesiątce ,a idzie mi jak po maśle,będę się z wami uczyć.Dzisiaj jestem pierwszy raz,jestem zachwycona ,szukałam różnych materiałów, ale ten jest najlepszy.
Pozdrawiam.

barbara
lat 54, wrocław, barbara_krzysi...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.01.2014
IP/Host: *.elblag.vectranet.pl
Polecam z całego serca ten kurs dla wszystkich.Miałem już kilka kursów , ale one nie były interesujące.Ten kurs poleciła mi znajoma (Iza) i po pierwszych lekcjach ,wyniki są o wiele lepsze jak w poprzednich.Co ciekawe zachęciłem jeszcze do nauki pozostałych domowników i też mi przyznali racje,że jest dobry i będą się tego kursu uczyć.
Dzięki pani Kasiu oraz Izuni .

Daniel
lat 53, Elbląg, cudb...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.12.2013
IP/Host: *.centertel.pl
Zupełna rewelacja i zaskoczenie jak łatwo i przyjemnie można się szybko i skutecznie uczyć. Moim zdaniem trudno o lepsze rozwiązanie nauki języka niż ten właśnie kurs. Polecam każdemu. Naprawdę warto.

Adam
lat 28, Poznań, adamperz....@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.09.2013
IP/Host: *.cdma.centertel.pl
Super!!!!. moge sie uczyć czytając i słysząc wyrazy poprzez ich powtarzanie
duża 6.z +) brawo

bozena
lat 57, Swiękity, bozenasikora195...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 12.09.2013
IP/Host: *.ewe-ip-backbone.de
Zanim natknęłam się na ten kurs przerobiłam mnóstwo innych. Uczyłam się też z książek i płyt. Nic mi nie wchodziło do głowy. Odkąd uczę się z kursem "Niemiecki na Szóstkę" coraz lepiej pojmuję ten język. Bardzo dobrze jest tutaj wytłumaczona gramatyka. Fajne jest też to, że można od razu uczyć się pisać i czytać. Jestem bardzo zadowolona z tego kursu i mam zamiar zakupić następne części.

Monika
lat 38, boni...@interia.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.09.2013
IP/Host: *.warszawa.mm.pl
właśnie poszłam do gimnazjum i wcześniej uczyłam się hiszpańskiego a teraz zaczęłam się uczyć niemieckiego i ta strona mi strasznie pomaga

Zuzanna
lat 13, Warszawa, powiedzial.a...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.08.2013
IP/Host: *.tarnow.mm.pl
Niesamowita strona! Przez ponad 6 długich i mozolnych lat uczenia się języka niemieckiego w szkole nie nauczyłam się tyle ile dzięki temu kursowi! Polecam w 100% :)

Paula.
lat 16, Tarnów, paula2...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.07.2013
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Nie jestem młodą osobą, więc już nauka nie idzie mi tak łatwo jak w młodości, tym bardziej że nigdy nie miałam zdolności do języków obcych. Kupiłam już trzy różne kursy i po pewnym czasie okazywało się, że to nie dla mnie ( wymowa nie wyraźna, nie to czego chcę się uczyć ) Ten kurs zachęcił mnie niską ceną i dużym rabatem. Myślałam że to pewnie jeden z wielu, że i tak sama się niczego nie nauczę, a to było BINGO wreszcie lekcje z b.dobrą wymową, wytłumaczone w prosty sposób, na bieżąco ćwiczenia i powtórki. Wiem jakie robię błędy i widzę postępy. Mogę wracać do lekcji kiedy chcę i ile chcę. Zakupiłam część 1 i do tego słownictwo z tych 2 się uczę, a słownictwo rozszerzone zostawiam sobie na czas kiedy przerobię lekcje części 1. Na pewno będę kontynuować naukę z dalszych części. Spokojnie mogę polecić te kursy wszystkim, a szczególnie zachęcam osoby starsze, tu z pewnością nauczycie się j.niemieckiego. BEATA

Beata
lat 51, Spychowo, beciakier...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.06.2013
IP/Host: *.110.internet.malbork.pl
Kurs naprawdę godny polecenia, podczas nauki jednego bloku tematycznego człowiek jest w stanie podczas tygodnia edukacji na portalu 6ka.pl pojąć i poszerzyć wiedzę, która nabywał przez kilka lat nauki w szkole. Właśnie skończyłam 3 cześć niemieckiego, ale po przejściu 3 lekcji z kolejnej części co robie?- - - - > odkładam na wykupienie dostępu;)

Magdalena
lat 25, Nowy Staw, magdalenakaz...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.06.2013
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Kurs opracowany metodycznie perfekcyjnie. Przerabiając go zgodnie z zaleceniami autorek, opanowujesz język błyskawicznie. Gratuluję obu Paniom i polecam wszystkim.

Viola
lat 57, Poznań, volna19...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.06.2013
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Jest mi ciężko się uczyć, bo na stare lata w ogóle wszystko jest trudniejsze :) ale ten kurs polubiłam od pierwszej chwili i przezwyciężam trudności. Lubię głos pani Kasi a wszystko wytłumaczone jest przystępnie nawet dla takiego tłuka jak ja...

Helena
lat 49, Wrocław, maj...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.05.2013
IP/Host: *.dynamic.mnet-online.de
Wykupilam ostatnia juz czwarta czesc tego kursu po zadowalajacym etapie nauki poprzednich.Dzieki Waszemu kursowi z latwoscia ukonczylam kurs A2 w Niemczech i niedlugo skoncze B1. Gdy przyjechalam do Niemiec podstawy nabylam tylko z Waszego kursu i mi wystarczyly. Aktualnie bede zglebiala cz.4 i mysle ze bedzie coraz lepiej. Wiadomo, nie wystarczy materialy do jezyla dac pod poduszke zeby samo weszlo do glowy:-) Wystarczy troche ambicji, samozaparcia z wyeliminowaniem lenistwa ktore na ogol tkwi w charakterach ludzkich.Staram sie z nim walczyc i na szczescie WYGRYWAM czego i innym z calego serca zycze-Halina

Halina
lat 61, Monachium, halina22...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.04.2013
IP/Host: *.unitymediagroup.de
Świetna nauka, tylko ma jedną wadę, nie sprzedaje chęci:)i nie wiem gdzie ją kupić. Po za ty jest super:)

Barbara
lat 61, Wałbrzych, bkwiatkowska...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.04.2013
IP/Host: *.pools.arcor-ip.net
Witam!
Polecam ten kurs.
Gramatyka jest w bardzo prosty sposób omówiona.
Wymowa słówek jest bardzo dobra.
Tylko uczący się musi być pilny i systematyczny.
Polecam!
Pozdrawiam Panią Kasię.

Adam
lat 59, Rheinberg, adam-s...@gmx.de

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.03.2013
IP/Host: *.adslplus.ch
Kurs jest bardzo dobry,czytelne i zrozumiale lekcje,dobre cwiczenia,ale trzeba z naszej strony systematycznosci,zeby byly efekty.NAjwazniejsze,ze moge sie go uczyc bedac w SZwajcarii. Polecam goraco
-SUPER

Malgorzata
lat 63, gosia_le...@tlen.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.02.2013
IP/Host: *.blue-system.pl
Polecam.
Oprócz wszystkich wymienionych zalet kursu - dykcja nauczycielki bardzo pozytywna w odbiorze,
Kurs opracowany przejrzyście.Dostosowany do realiów samouka.
Nie męczy,narracja SUPER

Ewa
lat 55, Myszków, ewafriedrich...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.01.2013
IP/Host: *.dip0.t-ipconnect.de
Kurs niemieckiego jest rewelacyjny ponieważ ucze się słowek zwrotów gramatyki ale rownież poprawnej wymowy a to najwiekszy PLUS TEGO KURSU !!!
Wiesia

wiesia
mosina, mwies...@neostrada.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.12.2012
IP/Host: *.solarme.pl
jestem zadowolona z nauki jezyka na szostke pozdrawiam wiesia

wieslawa
lat 46, kobylnica, w.pokornows...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.11.2012
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Swietna forma nauki języka obcego, ale dla systematycznych. Jestem samoukiem, i dzięki temu programowi poszłam na kurs "Directes Deutsch" i przyznam się , że dawałam radę. Miałam problem z budową zdań (na początku kursu), żałuję ,że nie wzięłam 1 cz. waszego kursu, być może nie miałabym tych problemów. Wracam często do przerobionych lekcji, Polecam tę formę nauki.Krysia

Krystyna
lat 69, Toruń, kawyla...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.11.2012
IP/Host: *.plastcom.pl
Świetny kurs. Jasny, przejrzysty, doskonale skonstruowany pod względem metodycznym. Korzystając do tej pory z różnych samouczków nabrałem przekonania, że niemiecki po prostu mi nie leży, że nie dam rady się tego języka nauczyć. Teraz zmieniłem zdanie. Brawa dla Pani Kasi!

Paweł
lat 42, matt4...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.11.2012
IP/Host: *.play-internet.pl
BARDZO MI SIĘ TA STRONKA PODOBA JEST SUPER PRZEROBIŁAM SPORO LEKCJI I JESTEM POD WRAŻENIEM JAK PANI KATARZYNA UCZY JĘZYKA NIEMIECKIEGO! POLECAM DLA SZCZEGÓLNIE DZIECI W 4 KLASIE I POWYŻEJ.

MILENA
lat 20, KOŁOBRZEG, wieslaw.g...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.09.2012
IP/Host: *.henet.pl
Świetnie ułożone lekcje. Dla mnie niemiecki to czarna magia, ale po przeczytaniu próbnych lekcji zaczynam coś rozumieć.

ania
gliwice, ania76...@amorki.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.09.2012
IP/Host: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl
Uczyłam się niemieckiego z różnych źródeł.Nie cofnę już straconego czasu i z czystym sumieniem stwierdzam,że ten kurs jest "zajefajny"!!!!!!!!!! Szkoda ,że wcześniej na niego nie wpadłam.

Grażyna
lat 50, Bystrzyca Kłodzka, graziab...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.07.2012
IP/Host: *.cust.telecolumbus.net
Witam chcialabym bardzo podziekowac dla osob ,ktore merytorycznie przygotowaly ten kurs ,jest swietny moj syn uczy sie podstaw ja wlasnie powtarzam wiadomosci robiac zadania ,mysle ze pozwoli mi sie sprawdzic i uporzadkowac wiedze przed kolejnym egzaminem na certyfikat wiec nie jest to tylko kurs dla poczatkujacych polecam go rowniez jako uporzadkowanie zdobytej wiedzy .Oboje z synem polecamy wszystkim ,ktorzy jeszcze sie zastanawiaja . Pozdrawiam wszystkich uczacych sie i zycze wyrwalosci.

Henryka
lat 37, Lübbenau, henryka...@interia.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.06.2012
IP/Host: *.superkabel.de
Ten kurs jest super

Paweł
lat 30, Lubeck, pawel_agniesz...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.06.2012
IP/Host: *.219.124.184
Rewelacja!!! Tak przystępnego kursu jeszcze nigdy nie miałam - bo nigdy wcześniej na taki nie trafiłam:). Jestem zachwycona, z jaką łatwością zdobywa się tu wiedzę! Dziękuję!

Agata
lat 39, Bogatynia, agata....@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.06.2012
IP/Host: *.maxnet.biz
Przeglądałam tylko lekcje próbne, żałuję że nie stać mnie na wykup nauki języka Niemieckiego. Te lekcje są zrozumiałe i uporządkowane. Z łatwością można przyswoić nawet trudne wyrazy po przez częste powtarzanie. Można poćwiczyć pisownię i wymowę oraz sprawdzić swoje umiejętności. To po prostu jest genialny program.

Brygida
lat 52, Gdynia, Brygida.benkows...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.05.2012
IP/Host: *.adsl.alicedsl.de
Witam! Powrocilam do tego kursu, bo wydaje mi sie przejrzysty i latwy do opanowania .
Pamietaj ! placisz i korzystasz do konca zycia i jeden dzien.

Tonusia
lat 60, Essen, hardy01.ess...@freenet.de

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.05.2012
IP/Host: *.superkabel.de
REWELACJA!!! Nic dodac nic ujac.Polecam bardzo.

Katarzyna
lat 38, Swinoujscie, katarzyna....@kabelmail.de

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.05.2012
IP/Host: *.superkabel.de
Ta forma przekazania j.niem.jest rewelacyjna .Wszystkim znajomym będących w pracy w D.e. polecam.Super sprawa.

Beata
lat 43, Stargard Szcz., beata-szwe...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.04.2012
IP/Host: *.xdsl.centertel.pl
super kurs , jestem pod wrażeniem.

Jan
lat 40, Siemiatycze, janek...@wp.pl




Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą stronę i oferowane w niej kursy, aby jeszcze lepiej spełniać Wasze oczekiwania.
Dziękujemy i pozdrawiamy!

Zespół 6ka.pl
Dodaj opinię