preload
Strona głównaUżytkownicy › Opinie użytkowników

Opinie użytkowników



Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.04.2012
IP/Host: *.dynamic.gprs.plus.pl
W tej chwili mam 62 lata. Nie lubiałam języka niemieckiego. Jednak postanowiłam się go nauczc. Po pierwszym semestrze na Uczelni Trzeciego Wieku chciałam zreygnowac,ponieważ nie mogłam sobie dac rady z wymową. Zajęc lekcyjnych było dla mnie zbyt mało. Wtedy właśnie znalazłam ten kurs. Jest świetny.Dziękuję!

Elżbieta
lat 62, Wrocław, babciaela1...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.02.2012
IP/Host: *.162.134.53
Nareszcie znalazłam coś dla siebie. Języka niemieckiego w wieku dziecięcym uczyła mnie moja mamusia. Umiałam się przedstawić i powiedzieć skąd pochodzę.W szkole średniej miałam 2 martwe języki: rosyjski nie używany i łacinę. Niemieckiego uczyłam się dalej sama i nie wiedziałam kiedy popełniam błędy, a dziś, dzięki waszym lekcjom mogę ich unikać. Bardzo dziękuję za ten kurs i proszę o dalszą naukę. Pozdrawiam

Barbara
lat 56, Miejska Górka, kubaba...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.02.2012
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
przefantastyczne lekcje napawde jesli ktos chce moze sie bardzo duzo nauczyc

irena
lat 26, kraków, irenaskal...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.01.2012
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Fantastycznie opracowany program. Mozliwość nauki w dowolnym czasie. Podziekowania i pozdrowienia dla Pani Kasi.

Anna
lat 58, Toruń, anna_mal...@poczta.onet.pla

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.01.2012
IP/Host: *.23.103.75
Witam Wszystkich serdecznie. Jestem bardzo zadowolona z tej formy kusu, która jest bardzo przystępna (moim zdaniem) dla każdego. Jak to wcześniej powiedziała jedna z pań, jest trochę ciężko w tym wieku uczyć się od podstaw języka. Mam nadzieję,że uda mi się. Ewa

Ewa
lat 51, Wołów, klo.e...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.12.2011
IP/Host: *.ip.netia.com.pl
Małymi krokami i łapie wszystko, nauka języka obcego wymaga wielkiego zaangażowania więc i wiele czasu. Kurs niemieckiego jest idealnym wprowadzeniem do nauki, jest wyrazisty i zrozumiały.

Agnieszka
lat 35, Dębica, alicja1...@tlen.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.11.2011
IP/Host: *.pool.mediaWays.net
Witam wszystkich!
Gratulacje dla tego kto wymyslil ten kurs!
Wszystko super wytlumaczone, zrozumiale!
Poprostu jak to Niemcy mowia 1A ;)

Roksana
lat 26, Detmold, roksan...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.10.2011
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Jestem w gimnazjum, niemiecki mam tylko raz w tygodniu, więc mamy mało czasu, żeby się nauczyć. Jestem zadowolona ze rodzice wykupili mi te lekcje.! :P

Kasia
lat 13, Krajno, kasiaani...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.10.2011
IP/Host: *.warszawa.vectranet.pl
Aktualnie uczęszczam do liceum. Od dawna fascynował mnie język niemiecki, ale dopiero teraz miałam okazję wybrać go jako jeden z dodatkowych języków. Po zaznaczeniu go na liście byłam strasznie podekscytowana, zanim nie poznałam mojej nowej nauczycielki... Miesiąc nauki za nami, a ja wciąż niewiele umiałam. Problemem okazała się moja nieumiejętność szybkiego opanowywania materiału, a jak wiadomo - w liceum nie ma czasu na opóźnienia. Zmartwiona szukałam więc dobrej strony do nauki w internecie, co jeszcze bardziej mnie sfrustrowało. Było tam mnóstwo stron równie niezrozumiałych, co mój podręcznik do języka włącznie z nauczycielką. Nagle - zupełnie przez przypadek - odrabiając pracę domową z j. niemieckiego właśnie, trafiłam tutaj. Mogę tylko dziękować osobom, które stworzyły coś tak fantastycznego! Dziękuję! :)

Teraz nauka j. niemieckiego, w który już zaczynałam autentycznie wątpić, stała się ponownie przyjemnością! Dziękuję raz jeszcze! :)

Eileen
lat 16, Warszawa, niemramiziot...@inbox.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.09.2011
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
Witam,Od pol roku mieszkam w polnocnych Niemczech.Wlasnie skonczylam tutaj 45 lekcje.Ostatni test ocenil mnie na 4+.Dobra ocene tez dostalam z innego integracyjnego kursu ktory zaczne za 3 mies w Hamburgu.Podsumowujac chociaz jest to kurs=kropla w morzu potrzeb ale bardzo przydatny na poczatek.Polecam bo jest nie drogi a postepy widoczne i zadowalajace.

Jola
lat 39, Olsztyn, aloj...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.09.2011
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam serdecznie. W listopadzie wyjechałam do Niemiec nie znając wcale języka. Ktoś powiedział mi,że będąc wsród niemców wystarczy miesiąc i umie się język;uwierzyłam ale to nieprawda. Mąż wykupił mi dostęp do tego programu i jestem zachwycona. Co mnie mile zaskoczyło po tylu miesiącach loguję się ponownie i nadal mam dostęp. Dziękuję Wam bardzo. Mimo,że już nie wyjezdzam z kraju postanowiłam ukończyć kurs bo głupotą by było zaniedbać mając takie narzędzie. Polecam wszystkim. Dziękuję, Hania.

Hania
lat 30, Strzelin, krzys73_73_...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.09.2011
IP/Host: *.ssp.dialog.net.pl
Jest to najlepszy kurs online jaki spotkałam.
Można z niego korzystać w dogodnym dla siebie czasie.
Dużo się nauczyłam i bardzo dziękuję.

Małgorzata
lat 47, Wrocław, malk...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.08.2011
IP/Host: *.115.25.77
To jest najlepszy kurs językowy z którym się do tej pory spotkałam. Jest po prostu SUPER!!!! Pozdrawiam cały Skład Redakcyjny! Wykonaliście kawał Dobrej Roboty! :)

Grażyna
lat 58, Słubice, ka-mu-s...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.08.2011
IP/Host: *.180.111.145.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl
coś świetnego.lekcje proste i zrozumiałe-dla każdego.polecam.

Anna
lat 27, Ryczywół, anna2304...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.07.2011
IP/Host: *.stargardszczecinski.vectranet.pl
Jestem zachwycona tą formą nauki, trochę późno zaczęłam ale myślę, że na naukę nigdy nie jest za późno, jeszcze tylko trochę samodyscypliny i będzie super.
Pozdrawiam:)

Jolanta
lat 44, Stargard Szcz, jola67...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.07.2011
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Trenuje piłkę siatkową i od września mama iść do gimnazjum z internatem. Wiadomo- to + treningi = brak czasu na naukę, a język obcy wymaga większego zaangażowania. Postanowiłam w te wakacje poduczyć się, a stronę znałam, ponieważ wcześniej uczyłam się tu Włoskiego (wyborny kurs). Ten okazał się tak samo świetny! Powiem szczerze, że nigdy nie lubiłam języka Niemieckiego, ale na tej stronie pani Kasia pokazała mi, że to naprawdę wspaniały język! Polecam ;)

Agata
lat 13, Prabuty, wiewiora...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.07.2011
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Super kurs! Polecam! :)

Jarek
lat 18, Warszawa, jarek8...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.07.2011
IP/Host: *.hsi5.kabel-badenwuerttemberg.de
Ten kurs jest super!!!
Fajnie ze ktos zadbal o tak super rozpisana nauke jezykow obcych.Gdy rozwiazalem kurs probny natychmiast zakupilem caly pakiet . Teraz czekam z niecierpliwoscia na udostepnienie moich zakupionych lekji polecam ten kurs pozdro.

Pawel
lat 30, byczyna, pawel.bu...@gmx.de

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.06.2011
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Doskonała forma nauki, jeszcze brakuje mi dyscypliny codziennej pracy, ale jak pokonam "wymówki"będzie bardzo dobrze.
Bardzo przystępnie wytłumaczona gramatyka, dostęp do powtórek nieograniczony.
Cieszę się, że w przypadkowej rozmowie padła nazwa tego kursu i ja z niego niezwłocznie skorzystałam. Polecam ją innym. Pozdrawiam

Krystyna
Toruń, kawyla...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.06.2011
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
Witam .Nic dodac nic ująć naprawdę świetnie przygotowany materiał.Nie tak dawno ukończyłam intensywny podstawy kurs języka Niemieckiego i uczyłam się dalej ałe zadna forma nauki nie przyniosła mi tyle ządanych satysfakcji co wasza.Pozdrawiam serdecznie Joanna z Otwocka

joanna pytlarczyk
lat 46, otwock, joanna.pytlarczyk...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.05.2011
IP/Host: *.rako-lan.pl
Przeglądając ten kurs jestem na tak, bardzo profesjonalnie zrobiony. Jak widzę opinie ludzi ,że kurs powinien być za darmo to mi się robi nie dobrze,za darmo to boli gardło.
Nikt nie będzie robił takich kursów bezinteresownie.

damian
lat 20, grzywa-19...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.05.2011
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
Hej właśnie przechodzę kurs podstawowy niemiecki, muszę powiedzieć, że kurs jest świetny i uczę się niecierpliwie by dostać certyfikat :)
Jedynie co mnie troszkę smuci to fakt, że już tak długi czas nie są uruchomione zestawy lekcyjne i tematyczne, bo były by świetne w nauce.

Pozdrawiam

Sabina
lat 26, Katowice, sabina.nestma...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 01.05.2011
IP/Host: *.dynamic.mnet-online.de
Jestem osoba juz starsza, ktorej nauka jezyka na pewno idzie trudniej, niz mlodszemu umyslowi. W ubieglym roku zaczelam korzystac z Waszego kursu niemieckiego, gdyz wyprowadzalam sie do Niemiec. Od podstaw uczylam sie jezyka w Waszym portalu, na dzien dzisiejszy posiadam podstawowa komunikatywnosc jezyka niemieckiego, ktora sobie utrwalam i poglebiam. Dziekuje serdecznie za tak wspanialy portal jezykowy. Pozdrawiam serdecznie wspolzalozycieli i czekam na dalsza rozbudowe servisu:-))

Halina
lat 59, Monachium, halina22...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.04.2011
IP/Host: *.87.240.51
Świetny kurs, nudna nauka szybko mnie zniechęca a tutaj jest to utrzymane w ciekawej formie co naprawdę pomaga. Wszystko jest czytelne a ćwiczenia pomagają utrwalać. Przydało by się tylko więcej słówek, najlepiej dopasowanych do aktualnego poziomu przerabianego materiału. Ogólnie kurs warty wydanych pieniędzy, polecam :)

Maciej
lat 26, Częstochowa, Xeroe...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.04.2011
IP/Host: *.204.153.183
Podchodziłem do Waszej strony sceptycznie i się bardzo mile rozczarowałem.
Bardzo mi pomagacie w nauce języka.Dziękuje!!!!.
Z niecierpliwością czekam na nauke słówek.

Zenek
lat 40, Kętrzyn, granica...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.03.2011
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
bardzo ciekawa forma nauki, możliwość wielokrotnego powtarzania ćwiczeń, po przerobieniu tego kursu zamówię natychmiast cz. 3

Krystyna
lat 68, Toruń, kawyla...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.02.2011
IP/Host: *.adsl.alicedsl.de
Jestem w Niemczech ponad 30 lat i bylam na ruznych lekcjach i kursach i niestety nie umiem porawnie mówic po Niemiecku.Próbuje wasz kurs zrobilam pierwsze 3 lekcje próbne jestem szczesliwa i musze wytrwac do 45 lekcji Po dokladnym cwiczeniu na razie wszystkie lekcje mam przerobione na 6 .!Dorota.

Dorota
lat 55, dfami...@web.de

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.01.2011
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
".....Nur diesmal, dacht' ich, bricht das Schulhaus samt Dachgestühl ein,
Als meines weiß und häßlich vor mir lag.
Tylko wtedy pomyślałem, niech zawali się szkoła razem z dachem,
Kiedy stała biała i wstrętna przede mną...."
(tekst z blogu, autor R. May)

po 30-tu latach pobytu i pracy w niemieckim obszarze jezykowym znam niemiecki perfekcyjnie i dlatego chcialbym po pierwsze pochwalic Wasz serwis: bardzo dobra jakosc wymowy i prezentacji materialu !
Oczywiscie sa minimalne potkniecia jak w tlumaczeniu powyzej - nie chodzi tam o szkole tylko o swiadectwo (meines vor mir lag!). Ten jezyk jest trudniejszy od angielskiego dla Polaka. Pytanie czy warto sie koncentrowac na absolutnej akademickiej poprawnosci gramatycznej - Niemcy sie nie przejmuja drobnymi bledami gramatycznymi obcokrajowca w jezyku mowionym - a jezyka urzedowego (Beamtendeutsch) i tak nikt sie na kursie nie nauczy. (na to potrzeba 20 lat na miejscu i talentu jezykowego). Wazniejsza jest plynnosc i brak zahamowan w mowieniu.
Pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow.

Piotr
lat 57, Poznan, ptr...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.07.2010
IP/Host:
Bardzo dziękuję za świetny i bardzo profesjonalny sposób prowadzenia i opracowania lekcji! Każdy kto naprawdę chcę się nauczyć konkretnego języka może to zrealizować właśnie poprzez wasz kurs! Osobiście dopiero od września w szkolę będę miała zaszczyt uczyć się tego pięknego języka. Dlatego mam zamiar zaskoczyć moją przyszłą nauczycielkę a z waszym kursem przyjdzie mi to o wiele łatwiej! Mam nadzieję, że waszą stronę internetową będzie odwiedzać coraz więcej osób! Mam jeszcze małe pytanie czy zamierzacie wprowadzić do waszych zasobów możliwość nauki języka łacińskiego? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam gorąco! Z wyrazami szacunku i podziwu! - Joanna

Joanna
lat 13, Oborniki, asia.jawors...@onet.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.07.2010
IP/Host:
Nigdy nie miałam okazji uczyć się niemieckiego, a tak się złożyło, że zamieszkałam w tym kraju. Wykupiłam sobie kurs i jestem bardzo zadowolona - naprawdę wiele mi dał!!! Wszystko jest jasne, czytelne, przekazane w rzeczowy sposób - POLECAM WSZYSTKIM, BO NAPRAWDĘ WARTO :)

Magdalena
lat 27, Gdynia/Bruchhausen-Vilsen, frau_magdale...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.06.2010
IP/Host:
Witam,
do nauki niemieckiego podchodzilam tysiace razy i zawsze gdy zaczynala sie gramatyka rezygnowalam. myslalam ze tak samo bedzie i tu ale gdy po probnych lekcjach zaczelo do mnie w koncu trafiac co i jak -wykupilam lekcje i wciagnelam sie na maxa. jest super! z braku czasu troszke wolno mi to idzie ale jakos idzie. widzialam ze jest juz cz.3 i oby na tej sie nie skonczylo bo napewno jest wiele do przekazania:))))

danke schön:)))

Marzena
lat 34, Warszawa, klejn...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.04.2010
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
To jest coś wspaniałego. Nareszcie ktoś wyszedł naprzeciw potrzebom mam, które nie mają możliwości brać udziału w jakimkolwiek kursie poza domem lub w innych. Polecam bardzo, bardzo mocno. I dziękuję pomysłodawcom. Na pewno wykupię pełen dostęp. Kurs super przygotowany merytorycznie. Bardzo dobrze przyswaja się język.

Jagoda
lat 32, Częstochowa, jago...@europoczta.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.03.2010
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Myślę że niemiecki jak angielski trzeba ocenić równą pasją jestem więc na TAK:)

Aleksandra
lat 9, Izbicko, blao...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.03.2010
IP/Host: *.aster.pl
Serwis jest niesamowicie pomocny. Uczę się w szkole, ale moja nauczycielka często nie ma czasu czegoś dokładniej wytłumaczyć, bo musi gonić z materiałem. Znalazłam tu wiele potrzebnych informacji, zabrakło mi tylko większej ilości odmiany czasowników. Mimo wszystko, polecam tą stronę każdemu, kto uczy się języków.

Dominika
lat 13, kredk...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.02.2010
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam
Jestem bardzo zadowolona,"przerobiłam" już prawie wszystkie lekcje,teraz sobie wszystko utrwalam,no i z niecierpliwością czekam na trzecią część języka niemieckiego,a latem wyjazd do Niemiec i mój egzamin z niemieckiego w PRAKTYCE :)))
Pozdrawiam Panią Kasię,dzięki której lekcje są zrozumiałe.
Pozdrawiam Ania

Anna
lat 37, Wąwelno, ania.krysi...@onet.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.02.2010
IP/Host: *.mietkow.com
To naprawdę świetny kurs J.Niemieckiego z pewnością będę z niego korzystać.

Anna
lat 12, aniakos_...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.02.2010
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Powiem tak- SUPER!
Kiedy pojawi się III część kursu języka niemieckiego?
Koniecznie musi pani opracować partię materiału dla zaawansowanych.
Czekam, czekam i nie mogę się doczekać.
Mam nadzieję, że nastąpi to już niedługo.
Pozdrawiam.

Aleksandra
lat 49, Wieleń, aleks.and...@onet.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.11.2009
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
Po 27 latach pobytu w Anglii przyszlo mi zmienic miejsce zamieszkania ze wzgledu na prace meza. Jestem w Niemczech juz ponad dwa lata i musze przyznac ze smutkiem ze nauka niemieckiego przychodzi mi z trudem. Glownym powodem jest wiek a takze chyba fakt ze przyjazd tutaj nie byl moim wyborem ale koniecznoscia. Jednakze po znalezieniu waszego kursu mam gleboka nadzieje ze to sie zmieni. Tymczasem cwicze lekcje probne i musze wykupic reszte lekcji. Jest to najlepszy kurs internetowy z niemieckiego jaki znam i juz go polecilam wielu znajomym.
Jesli zas chodzi o kurs z angielskiego dla zaawansowanych polecam zespolowi 6tki i innym niemiecka strone interenetowa (doskonala), w jezyku angielskim i niemieckim - http://www.ego4u.com/en/cram-up/grammar. Doskonala strona do cwiczenia gramatyki na zywo. Strona jest bezplatna.

Ela
lat 56, Frankfurt am Main, elaziran...@hotmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.11.2009
IP/Host: *.l.pppool.de
Jestem osoba w srednim wieku. Hmm...
Dawno temu uczylam sie jezyka niemieckiego ale nigdy go nie uzywalam...
Teraz, zycie spowodowalo, ze musze szybko przypomniec swoje wiadomosci, ktore jeszcze zostaly i dodac nowe... :( Niecierpliwie zaczelam szukac w internecie cos dla siebie. I, o dziwo znalazlam! Kurs jest bardzo fajny i przystepny. Chociaz glowa juz nie ta...;) Ale mam nadzieje, ze powoli ogarne stare i nowe wiadomosci. Dziekuje Wam bardzo za swietny pomysl! Zycze duzego zainteresowania i pozdrawiam serdecznie Maria :)

Maria
lat 55, rene....@interia.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.10.2009
IP/Host: *.dynamic.gprs.plus.pl
Język niemiecki którego uczę się na tej stronie, zawiera to czego uczę się na niemieckim w szkole. Dlatego mogę lepiej udoskonalić sobie dane słownictwo. Na razie jestem na temacie 1 poziom początkującym. Uwielbiam niemiecki, wiem że nie jest on trudny:)

Wikusia
lat 10, Gniezno, wikunia19...@tlen.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.09.2009
IP/Host: *.dsl.tropolys.de
Bardzo fajna stronka,ja obecnie mieszkam w Niemczech i uczeszczam na kurs jest mi duzo latwiej bo podstawy zalapalam wlasnie stad,duzo tez mi pomaga ta stronka na przetlumaczanie slowek a nawet tekstu,zycze wytrwalosci powodzenia...
http://translate.google.pl/translate_t?hl=pl#

maria
lat 46, wuppertal, mcmaj...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.09.2009
IP/Host: *.unitymediagroup.de
jestem poczatkujacym i bardzo przypadł mi do gustu ten kurs - konkretny sposób na przyswajanie wiedzy POLECAM !!!

jarosław
lat 26, Borzęcin, fox...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.09.2009
IP/Host: *.33.66.71
witam. od niedawna uczę sie niemca na 6ka.pl i jestem pod duzym wrazeniem.

nina
lat 12, łódź, nika_liw...@interia.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.09.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
No,zaskoczyła mnie ta strona,bo przez wiele lat szukałam czegoś takiego.Najlepsze jest to,że można odsłuchac i szybciej się nauczyc!Naprawdę w parę dni nadrobiłam zaległości z niemca.

Daiana
lat 15, Paryż, ola.marianows...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 31.08.2009
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
Lekcje sa super!!!!!! brakuje tylko dalszej czesci, no i przydaloby sie tez jeszcze cos dla dzieci.

Goraco pozdrawiam i zycze jeszcze wielu tak udanych pomyslow:))))

Marta
lat 32, Milicz, martahory...@poczta.onet.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.08.2009
IP/Host: *.net.inotel.pl
dziękuje !! dzięki Wam zdałam maturę
Macht's gut :) Servus !!!

Natalia Agnieszka
lat 21, Poznań, .........@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.08.2009
IP/Host: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl
Agnieszka,37 lat,warmińsko-mazurskie,supr kurs online j. niemieckiego,polecam

AGNIESZKA
lat 37, agamatusiewi...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.08.2009
IP/Host: *.tvkdiana.pl
Kursj. niemieckiego jest poprostu swietny tylko mam pytanie do pani Kasi: jesli rzeczownik ma rodzajnik der lub das to piszemy mein dein sein itd?

Krystian
lat 14, Stalowa Wola, krystianroj...@interia.pl


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
Tak, zgadza się. Kwestia rodzajników i zaimków niemieckich jest szczegółowo omówiona m.in. w lekcjach 6 i 7 kursu niemieckiego.

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.07.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
ta strona jest na prawde świetna. Od zawsze fascynował i interesował mnie język niemiecki, a na prywatne lekcje mnie po prostu nie stać.
Dzięki tej stronce jestem na poziomie średnio zaawansowanym ;)
I kiedy w te wakacje przyjechała do mnie rodzica z Niemczech nie miałam problemu aby porozumieć się z kuzynami. dzięki ;)

De.
lat 15, daria250...@tlen.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.05.2009
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Ten kurs jest rewelacyjny! Od września idę do gimnazjum na język niemiecki, którego w podstawówce niestety nie mam. Dzięki tej stronie nie będę taka "zielona". Super! Polecam ten kurs każdemu...:)

Duśka
lat 13, Pawłowie, klaudiapol...@wp.pl




Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą stronę i oferowane w niej kursy, aby jeszcze lepiej spełniać Wasze oczekiwania.
Dziękujemy i pozdrawiamy!

Zespół 6ka.pl
Dodaj opinię