preload
Strona głównaUżytkownicy › Opinie użytkowników

Opinie użytkowników



Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.04.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Pani Kasiu kurs jest świetny i proszę o dalszy ciąg dla zaawansowanych.Pozdrawiam Urszula

Urszula
lat 33, Gryfino, rob.t...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.04.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Wszystkim chciałam serdecznie polecić kurs niemiecki na 6. Jest wspaniały.


Pozdrowienia dla redakcji, a szczególnie dla pani Katarzyny ;****

Ola
lat 12, Pasłęk, olalesniewi...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.03.2009
IP/Host: *.unitymediagroup.de
Od 6 miesiecy mieszkam w Niemczech,wykupilam kurs dla poczatkujacych ze wzgledu na gramatyke,ktora jest w bardzo prosty sposob przekazywana przez Pania Kasie. Wiem,ze to niemozliwe rozmawiac bezposrednio z Pania na skypie ale mysle,ze to dobry pomysl gdybysmy my kursanci zaczeli rozmawiac miedzy soba. Pozdrawiam.


yukka

Violetta
lat 44, Dortmund, yuk...@interia.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.03.2009
IP/Host: *.106.113.82.net.de.o2.com
Kurs jest godny polecenia. Gramatyka jest wykladana w taki sposob, ze nie mozna jej nie zrozumiec. Najprosciej, jak sie tylko da. Po prostu "samo wchodzi do glowy"... Mam nadzieje, ze powstanie rowniez trzecia czesc...

Bozena
lat 27, Walbrzych, dagi...@gazeta.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.01.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ja się uczę j.niemieckiego w szkole ale jakoś nie widzę zbyt wielkich efektów.Szukałam jakieś strony żeby się douczyć i znalazłam.mam nadzieje że się czegoś tutaj nauczę.
A co do pomysłu na tą stronę to jest bardzo świetny!!! ☺☺☺

Sara
lat 13, Opole, sara.cebu...@buziaczek.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.01.2009
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
Kurs j.Niemieckiego uwazam za bardzo dobry i bardzo pomocny kto ma z tym jezykiem problemy lub dopiero zaczyna. Mieszkam w Niemczech dopiero od pölroku i wiem jak na poczotku jest ciezko. Chodze tutaj na kurs i musze powiedziec gdyby nie wasza strona to z gramatki bym nic nierozumiala a kurs ten bardzo szybko leci z gramatykä co bardzo jest zniechecajoce na poczätku malo möwienia tylko suchy material, ale jakos sobie radze bo w koncu mam was:). Uwazam ze lekcje te nalezy ciägle powtarzac chociaz pamieta sie odpowiedzi w taki sposöb duzo sie utrwala a przedewszystkim wychwytuje sie bledy ktörych wczesniej sie niezauwazalo... (przepraszam za bledy, ale pisze z innej klawiatury).

ewelina
lat 30, Stade, Rita_...@onet.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 31.10.2008
IP/Host: *.net.pbthawe.eu
Bardzo dziękuję . Kurs jest naprawdę super :))
Ja uczę się w niemieckiej szkole i chciała bym aby stworzony został wyszszy poziom tego języka , ponieważ ja już jestem zaawansowaym uczniem a chcę się uczyć dalej rzeczy trudniejszych ... . Jeszcze raz bardzo dziekuje i proszę rozważyć moją propozycję . Julia

Julia
lat 13, Szczecin, julia0...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.10.2008
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
Dziekuje i gratuluje to wspaniala strona.Od pol roku jestem w Niemczech i tak malo mowie po niemiecku ta strona bardzo mi w tym pomaga.Zwlaszcza jak ma sie male dzieci i niema mozliwosci uczeszczania tu na kurs.W wolnych chwilach zagladam na ta strone i naprawde sa postepy.Jeszcze raz dziekuje za tak dokladny i prosty sposob przekazywania tylu informacji slowek.Pozdrawiam.Ania.

Ania
lat 26, Frankfurt, anulka2...@onet.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.10.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Nieraz chętnie siadam przy komputerze i uczę się waszych języków jestem bardzo z tych języków zadowolona dajcie więcej zwrotów i wyrażeń i ćwiczeń. Emilka

Emilka
lat 10, łódż, Alizee...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.10.2008
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Super zabawa;))

Martyna
lat 18, Kalety, martyna1...@poczta.fm

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.09.2008
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
Kurs jest bardzo fajny,piekny i ogolnie super p.s. nie mam polsich liter. Tylko niemieckie!!!Ucze sie razem z synemi mu tez sie podoba!!! Wiec polecam i kurs i kraj bo sama tam mieszkam.Bardzo ladny krajobraz!!! Pozdrawiam wszystkich!!! Ludzi uczacych sie i zalozycieli tej przepieknej strony!!!

Isia
lat 32, Nohfelden, is...@mkking.de

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.09.2008
IP/Host: *.51.251.202
ten kurs niemieckiego pomaga mi w nauce, ktora serwuje mi szkola dla obcokrajowcow tu w niemczech. w sposob przystepny podawane sa informacje, ktore na co dzien przekazywane mi sa po niemiecku - czyli w jezyku ktorego zupelnie nie rozumiem.
ciesze sie, ze jest ten kurs i chcialabym poprosic o rozszerzenie ilosci lekcji.

Joanna
lat 31, Kraków, skorzyns...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.09.2008
IP/Host: *.is.net.pl
Niemiecki jest super. Aja chciałam się nauczyć ponieważ co rok jade do wiednia i super było by się z tymi ludzmi dogadać Jestem na TAK

Klaudusia
lat 13, Tarnów, klaudia.claud...@buziaczek.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 31.08.2008
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Powiem tak,własnie przepisałam sobie te 3 probne lekcje do zeszytu,i wykupiłam sobie te pierwsze 15 lekcji dla początkujących,jest niedziela i dopiero jutro dojdzie przelew a ja nie mogę się doczekać ,bo myslę że dość sporo można się tutaj nauczyć,tak samo pewnie uczy się w szkole,tylko tyle że jest pani która w razie czego podszkoli i odpowie na wszystkie pytania.Ja za jakies 1,5 roku chcę z męzem wyjechac na stałe do niemiec więc mi się to przyda a nie że bez słowa zostanę :)) myślę że wytrwam w nauce i się nie zniechęcę :)

Marzena
lat 26, Świerklaniec, anka...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.08.2008
IP/Host: *.net.upc.cz
Sehr viel Arbeit haben Sie geleistet - gratuliere, leider das Program kann nicht mitdenken, dadurch viele richtige Antworten bleiben als falsch bewertet. Mit freundlichen Grüssen - Martin.

martin
lat 42, brünn, burkiewi...@email.cz

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.08.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Bardzo mi się podoba Pani kurs. Jest super.
Ist super.

Lilianna
lat 44, Nowy Targ, liliana.przesli...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 14.08.2008
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
Witam dopiero co zaczynam ,jest niezle tylko uwazam ze pani glos jest strasznie mgly.
Mozna byc mowic bardziej (dobitnie) ?Pozdrawiam

Iwona
lat 40, iwona.kusser...@t-online.de

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.08.2008
IP/Host: *.chello.pl
Bardzo chętnie siadam przed komputerem i powtarzam materiał.Cwiczenia sa urozmaicone,zrozumiałe i dośc łatwe do przyswojenia.Mam cichą nadzieję,że w niedługim czasie sporo będę umiała i podniosę poprzeczkę wyżej.

Maria
lat 60, Sopot, matt4...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.07.2008
IP/Host: *.big4.pl
Będę mieć niemiecki w gimnazjum , dlatego zaczęłam uczyć się tego języka . Na początku myślałam , że niemiecki jest nudny , ale po kilku lekcjach spodobał mi się .

Magda
lat 12, magdaa1...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.07.2008
IP/Host: *.proxy.aol.com
witam serdecznie!!po raz pierwszy spotkalam sie z takim kursem i musze powiedziec,ze od razu postanowilam sie zalogowac.goraco pozdrawiam Magdalena

magdalena
lat 34, opole, madzia.gr...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.07.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
HEJ!Zgadzam się,że kursy są o.k.,bardzo "przejrzyste"i fajnie się ich uczy.Nie rozumiem tylko, dlaczego tyle osób twierdzi,że są drogie!
Rozumiem,że nie każdą osobę stać na wykupienie tego kursu,ale
biorąc pod uwagę fakt,że korepetycje i inne prywatne lekcje kosztują
za 1h nauki tyle ile tutaj płaci się za prawie 15 lekcji,to wydaje mi się,że
na prawdę nie ma powodów do narzekania!!!Poza tym te kursy są
super i dlatego tym bardziej warto w nie zainwestować. Pozdrawiam!

IWONA
lat 34, BYDGOSZCZ, xxxiwax...@neostrada.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.06.2008
IP/Host: *.gorzow.mm.pl
Własnie znalazłam tą stronkę.Chciałabym spróbować mimo mojego wieku.Moze coś mi wejdzie do głowy.

Jadwiga
lat 55, Gorzów wlkp, jadwiga4...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.06.2008
IP/Host: *.dip0.t-ipconnect.de

Hallo :) Super Jest Ogólnie ta strona :) I dzięki normalnie super mieliście z tym pomysł :D Te Ćwiczenia w lekcjach próbnych są naprawde fajne - można się bardzo podszkolić i przypomnieć czasy z Ich Bin Jowita <lol> Uczę się przed testem, bo zanim zapisze się do szkoły w niemczech muszę taki napisać więc przydają mi się takie powtórki ! Tschüs UnD Liebe Grüße :))

Jowita
lat 11, Kitzingen, P3rFecTi...@onet.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 20.05.2008
IP/Host: *.centertel.pl
Moja opinia jest neutralna, ponieważ właśnie trafiłam na tę stronkę, chyba przypadkiem... A może i nie? Uczyłam się niemieckiego w szkole średniej i na studiach, ale nie mogę powiedzieć, żebym go znała. Dotychczas wciąż planowałam porządną naukę i nic. Po przeczytaniu wszystkich opinii jestem gotowa wystartować. Po "zaliczeniu" kilku lekcji na pewno podzielę się wrażeniami. Pozdrawiam wszystkich, dziękuję za Wasze opinie, bo to one mnie zmobilizowały do działania.

Ewa
lat 40, Piła, ewabr...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.05.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
hallo!guten morgen!!! BARDZO LUBIE NIEMIECKI
BARDZO TEN KURS MI SIE PODOBA.

Paulina Głąb
lat 15, ZARKI, paulinamam...@onet.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.05.2008
IP/Host: *.dka.pl
SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mich@ł
lat 11, Kamienna Góra, mi-cha...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.05.2008
IP/Host: *.dka.pl
Fajna strona tylko po jakimś czasie staje się nudna. dobre by bylo żeby jak ktos zdal cale jedno ćwiczenie na 6 bez podpowiedzi, dać mu jakąś dodatkową opcje np. jedna dodatkowa lekcja której na kursie jeszcze nie ma. Otrzywiście nie jakaś prawdiwa lekcja i długa jak te tylko naprzykład z poprawnijszym wymawianiem. także dać taką opcję za dodanie jakiegoś przydatnego komentarza dla strony co by pomogło w jej rozbudowie.

ale i bez tego program jest ciekawy możnna się tużo dowiedzieć bo kiedyś chciałem wypowiedzieć po niemiecku hallo porzegnanie tchus

Michal
lat 11, Kamienna Góra, mi-cha...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.05.2008
IP/Host: *.kwnet.azartsat.pl
bardzo mi się podobała ta strona i uważam że można z niej dużo się nauczyć. Jeszcze raz dziękuje że pani stworzyła tą stronę

Kamila
lat 13, Kowary, kamilafulara19...@buziaczek.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.04.2008
IP/Host: *.dka.pl
Ta strona bardzo mi pomogła w nauce i coraz bardziej jest przydatna

Michal
lat 11, Kamienna Góra, mi-cha...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.04.2008
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
bardzo mi sie Wasz kurs podoba przerobilam juz probne lekcje i sa swietne latwo i szybko przyswajalne. Bardzo chce zaczac uczyc sie Wloskiego od kiedy startujecie z Wloskim? Mieszkam w Niemczech i chce u was kurs jezyka wloskiego wykupic -jak moge to zrobic?

Urszula
lat 29, Karlsruhe, ula.01....@poczta.fm


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
Z włoskim mamy niestety problem. Osoba która miała napisać dla nas kurs włoskiego musiała się wycofać z powodów osobistych. Teraz szukamy nowego italianisty/italianistki, ale jak dotąd bez rezultatu. Jak widać znalezienie odpowiedniej osoby nie jest łatwe, jednak nie ustajemy w poszukiwaniach i taki kurs na pewno powstanie.

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 13.04.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Za mało ćwiczeń. Ćwiczenia powinny się zmieniać. Za te pieniądze powinno sie więcej wymagać. Przecież raz "wgrana" lekcja nie wymga z Waszej strony już żadnego wysiłku. Na życzenie kursanta ćwiczenia powinny być rozszeżone. Proszę rozważyć mozliwość przesyłania ćwiczeń do konsultacji

kazimierz
lat 53, kazimierz.tere...@neostrada.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.04.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Kurs jest super. Poradzą sobie nawet Ci , ktorzy nigdy wcześniej nie mieli z tym językiem styczność ,tak jak ja! Polecam Wszystkim .

Ula
lat 32, Gryfino, rob.t...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 12.03.2008
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
"Przelecialam" lekcje probne, ktore sa dobrze zbudowane i godne polecenia. Mam jednak zastrzezenia odnosnie wymowy. Slychac u lektorki bardzo wyraznie typowo polskie "r" i "e". Niemcy wymawiaja te gloski inaczej: "r" gardlowo (zblizone do "h"), "e" jest zblizone do polskiego "y" (szczegolnie na koncu wyrazu). Takze niektore ogolne informacje nie sa prawidlowe, n.p. szkolnictwo niemieckie (rozdzial nastepuje juz po czwartej klasie, gimnazjum rozpoczyna sie od piatej klasy, poza tym istnieja roznice zaleznie od Landu).

Joanna
lat 46, Aschaffenburg, jobe...@o2.pl


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
Dziękujemy za zwrócenie uwagi na nieścisłości w opisie niemieckiego szkolnictwa. Faktycznie, zabrakło informacji, że w niektórych landach są wyjątki od reguł, oraz niezbyt jasno było podane kiedy zaczyna się gimnazjum. Uzupełniliśmy to.

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.02.2008
IP/Host: *.79-83.cust.bluewin.ch
Witam, jestem baardzo zadowolona, ze znalazlam ten kurs. Jest bardzo dobry, ma wiele zalet: przystepna cena, bardzo dobra wymowa, super wylozona gramatyka, kazda nastepna lekcja kontynuacja poprzedniej, dostepnosc w kazdej wolnej dla mnie chwili no i mozliwosc powtarzania :) Zycie tak mi sie ulozylo, ze w wieku 55 lat zakochalam sie z wzajemnoscia we wspanialym czlowieku i poniewaz nie wyobrazamy sobie zycia bez siebie, zamieszkalam w Szwajcarii w landzie z jezykiem niemieckim. Musze nauczyc sie tego jezyka i dzieki Pani, juz go polubilam. Przerobilam czesc dla poczatkujacych i zaczynam nastepna czesc. Ucze sie powoli ale skutecznie, naprawde sporo juz rozumiem. Bardzo chcialabym zeby udalo sie Pani napisac nastepna czesc. Dziekuje za te lekcje.Zycze powodzenia Pani i sobie. Pozdrawiam serdecznie.

Lucyna
lat 55, Basel, lucyna-...@tlen.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 25.02.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Za drogo jak dla mnie! chociaz lakcje poukładane świetnie

Tomek
lat 18, PoznaŃ, clubs...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.02.2008
IP/Host: *.dip0.t-ipconnect.de
Ja chcialam powiedziec ze kurs jest fajny ,mozna w domu siedziec ,robic np obiadek i sie uczyc.Ja jestem w niemczech od 2 lat.Przez pierwszy rok nic nie robilam,tylko plakalam za Polska i wychowywalam moje coreczki mala ma teraz 3 latka a starsza 13.Kupilam ten kurs rok temu i mozna powiedziec ze jest mi troche lzej zaczynam rozumiec co do mnie mowia.Wkurza mnie jednak jak ktos pisze ze po 2 m-cach umie perfekt niemiecki.To chyba jakis geniusz,albo ja jestem taki matol .pozdrawiam

joanna
lat 36, bytom, asik.kost...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.02.2008
IP/Host: *.chello.pl
Super kurs. Wprawdzie jeszcze go nie skończyłam ale po 3 lekcjach już umiem całkiem sporo. POLECAM WSZYSTKIM!!

Zuza
lat 12, Kraków, zuza1...@autograf.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.01.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ten kurs jest świetny. Ja we wrześniu uczyłam sie u takiego pana, lecz nie mogłam nic z tego zrozumieć. A potem znalazłam ten kurs i od razu zaczęłam rozumieć tan język.Polecam innym!!!

Alicja
lat 11, Konin, alicjabanasz...@buziaczek.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.12.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ta strona jest idealna dla uczniów klas podstawowych i gimnazjalnych.Uczę sie angielskiego i jestem jush na poziomie zaawansowanym mimo że chodzę do 5 klasy.A na tej stronie moge sie jeszcze uczyć nowych języków !!

Ania
lat 12, -----, wirtual...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.11.2007
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Język niemiecki zaczął mi się podobać ale trudność zawsze mi sprawiała gramatyka. Niemieckiego uczyłam się w szkole średniej ale nie posługuję się
nim płynnie. Te opracowane lekcje bardzo mi się podobają.
Wszystko jest wytłumaczone ,,jak krowie na rowie". Chciałabym się go nauczyć ze względu na miejsce zamieszkania- przy granicy z Niemcami.
Naprawdę warto. Pozdrawiam:-)

Kasia
lat 24, Zgorzelec, kasgr...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.11.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Jestem dopiero w połowie,
ale i tak już dużo umiem.

MOIM ZDANIEM JEST
SUPER

Karolinka
lat 11, Baniocha niedaleko Góry Kalwari, karola...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.11.2007
IP/Host: *.ssp.dialog.net.pl
Super stronka!!! wkocu mogłam się nauczyć niemieckiego... bardzo chciałam sie go nauczyć żeby zrozumiec o czym śpiewają killerpilze i tokio hotel dzienki tej stronce wkońcu mi sie to udało:d

martus
lat 13, m_prysz...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.10.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Nie no xDD boska strona... teraz jestem w I gim i Zaczynam sie niemca uczyć i się w wakacje tu uczyłam... i teraz w sQl nie mam żadnych problemów jak niektórzy kumple... xDD i się ciesze mam dobre oceny z niemca xDD teraz bez problemów nawijam po niemiecku jak prawdziwa niemka xD i mam dobry akcent... może uda mi sie wyjechać kiedyś na wymianę szkolną do Niemiec... ale to w przyszłości xD no i wreszcie rozumiem o cyzm śpiewa Tokio Hotel, LaFee, Killerpilze i Lukas Hilbert chociaż wcześniej tlumaczyłam ich teksty ze słownikiem w ręce lub w necie ale to dużo mi zajmowało... xDD

Devilish 483
lat 13, Włoszczowa, tom_kaulitz_girl4...@yahoo.de

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.09.2007
IP/Host: *.static.metro.comel-it.com
Witam wszystkich!!! Ja właśnie będę zaczynac tu lekcje j.niemieckiego tyle, że 2 cz., ponieważ już w szkole ucze się tego jezyka ale, nie mam zbyt dobrze tłumaczącej nauczycielki i chciałabym się tu podszkolić... Myśle, że wszystko pójdzie dobrze co wynosi sie z wiekrzosci pozytywnych opinii na tym forum, a wiec jestem na tak! Pzdr :D

Monia:P
lat 14, Miastko, minia18...@buziacze.onet.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.09.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
wypas kurs
zaczynam nauke niemieckiego i bardzo sie ciesze wielkie gratki dla autorki kursu ponieważ mnie sie podoba nie wiem jak wam ale sądze ze też :) szkoda tylko ze nie ma norweskiego :( jak ktoś ma to prosze o kontakt

Dariusz
lat 17, j-IN, sardynk...@poczta.onet.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.09.2007
IP/Host: *.giga.com.pl
Guten Abend ;) Uwazam, ze kurs p. Kasi jest rewelacyjny. Wlasnie zdalam do II kl. gimnazjum i poraz pierwszy mam j. niemiecki. Dzieki internetowym lekcjom p. Kasi na lekcjach niemieckiego w szkole moge odpowiadac na pytania nauczycielki wtedy, kiedy reszta klasy nie moze tego zrobic, gdyz nie znaja odpowiedzi. Dzieki p. Kasi juz przyprocentowalam mojej nauczycielce w oczach i nie raz dostalam za to dobra ocene ;)
Niedlugo tata zamierza wykupic mi dalsza czesc kursu.
Dziekuje bardzo za ten kurs. Pozdrawiam serdecznie :)

Angelika
lat 14, angela3...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 29.08.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ja zaczynam sie uczyć jezyka niemieckiego ponieważ w gim. miałem tylko jezyk ang. W szkole do której teraz se wybieram mogłem wybrać niem. lub franc. Moja decyzja padła na niem. ponieważ mam w planach nauke jezyka norweskiego a dzieki niemieckiemu bede miał ułatwioną nauke norw. ponieważ pochodzi on z jezyków germańskich. Słyszałem ze niemiecki jest trudny ale musze jakoś podołać :) Pozdro

Dariusz
lat 17, j-IN, sardynk...@poczta.onet.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.08.2007
IP/Host: *.teleos-web.de
Hej hej nie mwcie ze to jest glupie bo trzeba placic ludzie musza z czegos zyc. Jakby bylo bezplatne nie byloby takie dobre.

PS Kurs jest przecudowny

tom
...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.07.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Kurs jest świetny,bo tani. Nigdy nie uczyłam się języka niemieckiego, ale w wakacje postanowiłam niepróżnować. Wiele się nauczyłam. Naprawdę warto skorzystać. Gorąco polecam. Ukłon w stronę Pani Kasi:) Tschüs!:]

Paulina
lat 15, Dęborzeczka, paulinka51...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na NIE
Data dodania: 30.07.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Hallo!
Wedlug mnie to jest beznjadziejne juz wole kupic ksiazke i poczytac napewno bedzie taniej (zalezy od ksiazki) np 3 lata od 1-3 klasy podstawowoej mialem glupi niemiecki glupie ksiazki i drogie a teraz z czwratej klasy Niemeikci Netz (siec) jest o wiele lepszy i do tego mam zajec ie (mam 10 lat ale juz kupilem do 4 kalsy ksiazki)
Auf Wiedersehen

marcin
lat 10, Gryfice, marcin4...@vp.pl




Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą stronę i oferowane w niej kursy, aby jeszcze lepiej spełniać Wasze oczekiwania.
Dziękujemy i pozdrawiamy!

Zespół 6ka.pl
Dodaj opinię