preload
Strona głównaUżytkownicy › Opinie użytkowników

Opinie użytkowników



Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.01.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
U mnie w szkole pani od j.niemieckiego nie umie prowadzić lekcji :( Chodzę do szkoły i tam się uczę dwa razy w tygodniu. Lubię tan język, uczę się go już 5 rok :) Polecam wszystkim wytrwałym...teraz uczę sie 100 słówek na jutro :) jakoś idzie :] Ich freue mich !!

Ana
lat 13, Łowicz, ana...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.01.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Rewelacja! Nigdy wcześniej nie uczyłam się j.niemieckiego, gdy ja chodziłam do szkoły obowiązywał tylko j.rosyjski. Niestety jestem zmuszona nauczyć się przynajmniej podstaw, by zaliczyć (przez 3 semestry!) j.niemiecki na studiach, gdyż na naszej uczelni WSzZiB Poznań Filia we Wrocławiu uczymy się wyłącznie j.niemieckiego lub j.angielskiego (nie rozumiem z resztą dlaczego?). Dzięki wspaniałym lekcjom, które już poznałam zdołałam zrozumieć i zapamiętać niektóre zwroty, wyrażenia a przede wszystkim potrafię się już przedstawić, powiedzieć skąd jestem i przywitać się. Właśnie dziś otrzymałam kod dostępu na dalsze lekcje i myślę, że spełnią one moje oczekiwania. Zagadnienia są opisywane bardzo prostym i zrozumiałym językiem, który po prostu "dociera" do każdego umysłu.
Pracuję zawodowo w urzędzie miasta poza tym prowadzę działalność doradczą w zakresie bhp, jestem społecznym kuratorem sądowym a więc osobą bardzo aktywną zarówno zawodowo jak i w życiu prywatnym i brakuje mi czasu na systematyczne uczestniczenie w innych formach nauki języka. Na podkreslenie więc zasługuje jeszcze jedna bardzo ważna zaleta takiej formy edukacji - samokształcenia, nauka w każdej wolnej chwili, bez wskazania i ograniczenia czasowego.
Gratuluję przedzięwzięcia i pomysłu! Pozdrawiam Irena

Irena
lat 47, Lubań, irena_rogo...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.01.2007
IP/Host: *.finemedia.pl
Ostatnio miałem sprawdzian z niemieckiego i dostałem 5+.

Polecam kupować i być klubowiczem strony 6ka.pl

Artur
lat 8, Wrocław, a0rt...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.12.2006
IP/Host: *.16.229.21
Bardzo fajny pomysł , mozna sie duzo nauczyć, bardzo dobry lektor.

ANDRZEJ
lat 50, Połaniec, kowali...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.12.2006
IP/Host: *.116.233.2
cześć kasiu ! dzięki , te lekcje sa super !! Dzieki nim więcej rozumiem , gdy słucham filmików z Tokio Hotel! Własnie dzieki Tokio Hotel postanowiłam nauczyc sie języka niemieckiego :) dzięki tobie jest mi łatwiej :P DANKE!!!!!!

monika
lat 14, nowy sącz, billmoni...@onet.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.12.2006
IP/Host: *.238.151.51
Kurs jest napisany bardzo przystepnie ,i bardzo fajnie, cwicze równolegle z kursem na który uczęszczam do szkoły językowej, trochę inny tor nauki ale jako powtórka jest świetny

Grzegorz
lat 50, wejherowo, gwzor...@poczta.fm

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 03.12.2006
IP/Host: *.stk.vectranet.pl
No strasznie łatwy ten niemiecki,tylko że za mało niemieckich wyrazów,chodzi o te co się najczęsciej wymawia,no chyba wiecie o co łazi?Jak polubiłam ten zespół tokio-hotel to w mig nauczyłam się niemieckiego...

Klaudia
lat 16, Zabrze, klaudia_ga...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.11.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Moim zdaniem niemiecki jest łatwym jezykiem trzeba tylko sie go nauczyć. Teraz doskonale sie w tym właśnie kursie. Wniosek "KURS POMAGA"!!!:)

jowita
lat 12, wrocław, jowisia...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.11.2006
IP/Host: *.chelm.mm.pl
To jest super wkońcu rozumiem Niemiecki nie wiedzxiłem że znajde coś tak fantastycznego jak to!

Rafał
lat 11, Chełm, ramc...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 12.11.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Kurs mi się spodobał, chociaż mam wątpliwości czy dam sobie radę, bo nie ma tu zasad tworzenia form gramatycznych (tylko jedna)
Ogólnie kurs mi się spodobał bo jest bardzo łatwy, jak dla dziecka. Bardzo fajny! Cena też nie jest wygurowana... Zróbcie taki z innymi językami. Chętnie skorzystam! Jak ktoś taki znajdzie to ... proszę odpisać

Weronika czyli mamjakty
lat 14, Białystok, mamjak...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na NIE
Data dodania: 12.11.2006
IP/Host: *.153.164.84.zdnet.com.pl
nie wim i to jest chyba na jedynke przynajmnie dla mnie!!:)

katarzynka
lat 12, zduńska -wola, oliwka...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.11.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Hallo!
mam 27 lat jestem nauczycielką w Szkole Podstawowej uczę w klasach I-III. Myślę, że pani Kasia jest cudowną nauczycielką a jej lekcje są po prostu świetne. Wydaje mi się, że uczniowie bardzo chętnie uczą się w taki sposób. Ten materiał jest rewelacyjny. Jeśli w dalszych lekcjach są zasady układania zdań w czasie przeszłym i przyszłym z ogromną chęcią wykupię sobie te lekcje z niecierpliwością czekając na dalsze. Stronę polecę koleżance bo uważam za rewelacyjną.
Dziękuje

Małgorzata
lat 27, Słupsk, Malgorzata-wziat...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.11.2006
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Cześć wszystkim!
Pierwsze lekcje super.Znam podstawy języka od lat(osłuchałam się na wakacjach w byłym NRD,ale nie umiałam się nauczyć niczego więcej tzn.formułowania zdań(mówię jak"murzyn").
Dzięki tej stronie mam nadzieję,że nauka nie pójdzie w las.
Mam zamiar wykupić kolejne lekcje i podzielić się z Wami już w języku niemieckim moją dalszą opinią.Mój syn uczy się tego języka od pięciu lat i nic -zobaczymy!

ANIA
lat 37, BYTOM, anula...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.11.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Super strona mam niemiecki w gimnazjum i zaraz widac efekty! Świetny kurs gratulacje!

Bartek
lat 13, Skulsk, rw...@neostrada.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.10.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
To wspaniała stronka dajaca rozwinąć umiejetności!Może także pomóc osobom które mają z tym językiem problemy!Gratulacje dla osób które przyczyniły sie do jej powstania!

KINA
lat 19, KOŁOBRZEG, karolinka200...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.10.2006
IP/Host: *.umtychy.pl
Wykupiłam piewrszą część kursu. Jestem zadowolona. Nie potrafię jednak na klawiaturze znaleść niemieckich liter.

Helena
lat 50, Tychy, helena_...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.10.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam. Mam na imię Kamila ale adres mailowy jest mojego syna. Trzydzieści parę lat temu uczyłam się przez cztery lata w szkole średniej niemieckiego i nie nauczyłam się prawie nic. Była to dla mnie zawsze czarna magia. Teraz chcę wyjechać do pracy do Niemiec no i niemiecki wydawał mi się barierą nie do pokonania. Jak trafiłam na ten kurs to nie chciało mi się wierzyć ale szybko się uczę. Strasznie mnie wkurzył ten palant, który wam zarzuca, że nie wierzy we wszystkie dobre opinie. Chyba nie korzystał z tych lekcji albo uważa siebie za Bóg wie co. Zresztą czy ktoś go do tego zmusza ? Jak mu się nie podoba to w... Ja jestem zachwycona !!!! Uczę się z taką przyjemnością. Brakuje mi tylko trochę jakichś czytanek zawierających słowa dotąd użyte w lekcjach. Pozdrawiam was serdecznie. Mój wyjazd wydaje mi się dzięki Wam coraz bardziej prawdopodobny. Co do ceny 27 złotych za 15 lekcji to i tak taniutko. Wiem coś na ten temat bo szukałam i znalazłam inne kursy ale cena ich była przynajmniej jak dla mnie zaporowa. Kamila

Kamila
lat 51, Wieś Solarnia, adam_wieczor...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.10.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Pani Kasiu,kurs jest świetny.Mam 46 lat i myslałam ,że nigdy nie opanuje jez.niemieckiego.Udało się Pani w taki sposób poprowadzić kurs , że j.niemiecki w cale nie wydaje się trudny.Polecam kurs wszystkim tym ,którzy mają trudności z nauką języka niemieckiego.

Aleksandra
lat 46, Wieleń, aleks.and...@onet.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.10.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
kurs bardzo mi sie podoba , zastanawiam sie tylko czy mozna liczyć na dalsze czesci?

Aneczka
lat 20, majuni...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.09.2006
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
dzienki tej stronie rozmawiam po niemiecku

Damian
lat 14, Kraków, kermit...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.09.2006
IP/Host: *.crowley.pl
Język niemiecki to bła dla mnie czarna magia do czasu aż znalazłem tą stronę. THX i pomyślcie o angielskim i hiszpańskim

Lukasz
lat 16, LUKASZ1...@POCZTA.FM

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.09.2006
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Już widzę że z tego się można wiele nauczyć ...:)

karolina
lat 12, malawa, kaolinka0...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.09.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Pierwszy raz widze taki kurs~~Jest po prostu super!! Nie ma lepszego!!

Susan
lat 13, Bielsko-Biała, susan_jasm...@onet.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.09.2006
IP/Host: *.244.135.136.mielec135.ptc.pl
Bardzo podoba mi sie ta strona ! takich stron powinno byc wiecej :) Szkoda tylko ze pare lekcji jest platnych, no ale rozumiem, ze chcecie zarobic... :P Normalne w dzisiejszych czasach :) Ale moze jednak by powstala strona.... z myślą o biedniejszych dzieciach, ktore naprawde by chcialy sie nauczyc, ale nie mają na takie cos pieniedzy ?
Pozdrowienia dla Pani Kasi ! :)

Agnieszka
lat 13, podkarpacie, szalona13-...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.09.2006
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Pierwszy raz zapłaciłam za kurs internetowy, jestem bardzo zadowolona, polecam. Może ktoś zna równie dobry to znaczy celujący :) kurs angielskiego na stronce?!

Ewa
lat 26, Poznań, xew...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 10.09.2006
IP/Host: *.122.214.199
Stronka nawet całkiem całkiem ale gdzy sie odtwarza to trzeba sie porzadnie przysluchac to jest minus tej strony ale tak pozatym strona fajna :P a za kurs ie bede dawac kasy bo to by bylo besensu wole dac sprawdzonemu korepettyrowi :/ wiec to wszystko co mam do powiedzenia pozdro Kevo ;]

Kevo
lat 14, Bydgoszcz, kevo...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.09.2006
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
Bardzo fajny kurs:)czegos takiego szukalem!!!mialem w szkole niemiecki ale nie szlo mi za dobrze:/od paru lat jezdze do niemiec i juz mowie po niemiecku ale niestety moja gramatyka pozostawia wiele do zyczenia:(Kurs zapowiada sie rewelacyjnie!:)Szkoda tylko ze jest platny:(Pozdro:)

Kamil
lat 22, Karszewo, zwiedly...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.08.2006
IP/Host: *.87.238.2
Jestem zadowolona z kursu . Przerabiam już lekcje szóstą , i muszę przyznać że kurs jest opracowany super. Szkoda tylko , że nie mogę takiego orginalnego kursu kupic sobie na płycie CD i korzystać z niego w domu na własnym komputerze. Nie jestem posiadaczem internetu.

Zofia
basiawarm...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.08.2006
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Naprawdę wspaniały kurs!Uczę się niemieckiego i przejrzałam wiele stron aż natrafiłam na ta wspaniałą stronkę.To najlepszy kurs niemieckiego jaki znalazłam.Podoba mi się,że do każdej lekcji są objaśnienia i jest bardzo wyraźna wymowa.Przerabiam juz drugą część i jestem bardzo zadowolona.Polecam wszystkim,którzy chcą się nauczyć języka od podstaw.Chętnie skorzystam z trzeciej części jeśli się ukaże.

To był wspaniały pomysł pani Kasiu!

Małgorzata
lat 44, Świdwin, zgrywusik...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.08.2006
IP/Host: *.aster.pl
Kompletnie nie znam niemieckiego , ale teraz bedę miała w gimnazjum i musze przynajmniej znać jakieś podstawy . Mam nadzieje ,ze ten kurs mi w tym pomoże ;P Brałam 1 lekcję i już widze efekty .Jestem bardzo zadowolona i napewno wykupie sobie reszte lekcji .. ;-)

Karolina
lat 13, malutka...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.08.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ten kurs jest naprawdę super.Polecam.

Teresa
kamilla...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.08.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Stronka jest super!! Ja uczę się niemieckiego już od czwartej klasy szkoły podstawowej (idę do 2 gim.). Słucham niemieckiego rapera Bushid'a i chcę się nauczyć tego języka aby móc zrozumieć jego teksty:)). Przeszłam tylko przez trzy lekcje i zbieram kaskę na więcej i na pewno ją uzbieram. Takiej stronki to ja w życiu nie widziałam :D.

Kaśka
lat 14, Ustrzyki, bushid...@poczta.onet.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.08.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
To po prostu coś cudownego... :) kiedy namówiłam tate żeby wykupił mi lekcje śmiał sie i mowił ze to strata pieniędzy a teraz?? Sam się uczy! Mowi ze to rewelacji i naprawde jest super umiem jush bardzo duzo ;] ! Teraz jestem na 9 lekcji a jush znam tyle słówto cos wspanialego wczeszniej mialam prywatne lekcjie ktore nawet w malym stponiu nie byly rowne temu kursowi .....
Tu nikt nie smieje sie z Twojej wymowy a z czasem bedzie ona perfect ..... Naprawde!!! Chciałabym jeszcze inne takie kursy w innych językach !!!

Gwiazdeczka :)
lat 15, XXXXXX, gwiazda...@neostrada.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.07.2006
IP/Host: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl
Ten kurs to rewelacyjny sposób na przyjemny i łatwy - a przede wszystkim efektywny - sposób nauki języka! Olbrzymią zaletą jest także fakt, iż konstrukcja lekcji pozwala na opanowanie w dużym stopniu jednego zagadnienia już po godzince- dwóch nauki.

Joanna
lat 23, Alwernia, JM...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na NIE
Data dodania: 21.07.2006
IP/Host: *.aster.pl
Wiecie, ja sądzę, że ten kurs jest po prostu źle ułożony. Nie dziwi was, że wszystkie tematy gramatyczne są wprowadzane bardzo szybko, a taka podstawowa rzecz jak odmiana czasownika sein jest w ostatmiej lekcji?? Trochę dziwne. I śmieszy mnie ta cała pani Kasia Michalak.

Anna
lat 15, Warszawa, aneczka7...@buziaczek.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.07.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Bardzo lubię niemiecki i chcę go umieć bardzo dobrze, aby i móc się dogadać z moim kuzynostwem z Niemiec(lecz nie zabardzo jeszcze umiem)Mam w szkole ten przedmiot i jestem najlepszą uczennicą w klasie, ale zazdroszczę mojemu bratu jak rozmawia a ja tego nie rozumiem.Szukam takich stron jak ta., tylko szkoda, że lekcje są płatne:-( Zaś strona super.

Beata
becia75_...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.07.2006
IP/Host: *.citykom.de
Moj maz jest Niemcem i zaley mu abym sie nauczyla jezyka niemieckiego . Wobec tego wykupil mi 1 i 2 czesc tego kursu. Mam nadzieje ze bedzie ze mnie zadowolony. Trzymajcie kciuki!

Stanisława
lat 54, Essen, hardy19...@cneweb.de

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.07.2006
IP/Host: *.jds.net.pl
na początek może coś dla złośliwych gamoni którzy myślą że przeczytają 1 lekcje poczym sie wypowiadają że komentarze są Pani Kasi bo są wszystkie bardzo dobre, czymś kobieta musiała sobie zasłużyc , a że strona jest bardzo dobrze zrobiona to i ja podzielam swoją opinią !! mialem niemiecki 9 lat w podstawówce poczym pozniej liceum i 7 lat przerwy dzięki tej stronie znów sobie przypomnialem wszystko to co zostało zapomniane i w ciągu parudziesięciu umię więcej niż z czytania innych stron czy jakichś beznadziejnych książek niemiecki w 30 minut!!!! pozdrawiam i pamiętajcie te komentarze są AUTENTYCZNE !!!!

Krzysztof
lat 26, zachodniopomorskie..., krzysztof....@poczta.fm

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 01.07.2006
IP/Host: *.tbcn.telia.com
Jestem pod wrazeniem ale trohe szkoda zeby placic za dalsze czesci kursu ae i tak mia sie podoba

agata
lat 11, sierpc, marek....@hotmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.06.2006
IP/Host: *.chello.pl
świetny kurs. ja idę teraz do gimnazjum i zamiast francuzkiego wybrazłam niemiecki bo to super język, ładwiejszy od francuzkiego i częściej używany

Wirgina
lat 14, Kraków, kagome.ch...@onet.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 25.06.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Eee...nie mam pojęcia, co powiedzieć.
Kurs jest dobry, choć ja po roku nauki już dość dobrze opanowałam materiał (przynajmniej w darmowej czesci).
Wnerwiające jest to, że Pani Kasia na każdym kroku się wychwala swoją wspaniałością;/;/

Czasem zdarzają się w kursie błędy;/
np. wyraz "Karten" raz zostaje zaakceptowany, a raz nie!

Hmm..ogólnie kurs oceniam na 3 z dużym plusem!

Sandra
lat 14, to_cala_ja_...@autograf.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.06.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Nie macie pojęcie, jak się cieszę, że jest już dostępna druga część kursu!
Pani Kasiu - kolejny raz 'odwaliła pani kawał niezłej roboty'.
Mam nadzieję, że serwis 6ka.pl będzie się rozwijał nadal, a cała ekipa wymyśli kolejne lekcje o różnych stopniach trudności :)

AmiceLLi
lat 15, g...@buziaczek.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.06.2006
IP/Host: *.saton.pl
Też uważam, że jest fajny tylko chciałabym żeby było jeszcze więcej tych lekcji tzn. dla bardziej zaawansowanych. Mam nadzieję, że przybędzie jeszcze jakiś stopień trudoności.

Karolina
lat 26, Goleniów, karolina80g...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na NIE
Data dodania: 12.06.2006
IP/Host: *.nasze.pl
Ten kurs jest po prostu beznadziejny. Niedość, że płatny to jeszcze wyjaśnienia są jak dla dwuletnich dzieci. Samo ich czytanie zajmuję mi dużo czasu, a co dopiero nauka. Zamiast czytać tak nużące wyjaśnienia mogłabym dawno nauczyć się niemieckiego np. z samouczka. Pomysł jest fajny, ale jeszcze można by było go dopracować. Z pozdrowieniami Dagmara:)

dagmara
lat 16, sieradz, daga...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.06.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Kurs jest świetny! Prosto i przyjemnie można nauczyć się podstaw języka, który uważany jest za trudny. Nie mam wątpliwości, że wszystkie komentarze są prawdziwe - po prostu cała ekipa 6ka.pl spisała się... na 6 :) Jak najbardziej popieram też pomysł 'dobudowania' kolejnych lekcji - już nie mogę się doczekać :)

AmiceLLi
lat 15, g...@buziaczek.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.06.2006
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
hey tak wszystko sie zgadza strona jest bardzo fajnie zrobina i szybko sie przyswaja wiadomosci znajdujace sie na niej.Bardzo mi sie ta forma nauki spodobala,ale mam maly klopot z platnoscia bo przez karte Maestro nie mozna!!!!!!!!!aa szkoda jest jakis inny sposob.Pozdrowienia pa pa pa
kama

kamila
lat 24, sinn, jacek.maz...@web.de

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.05.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
dzien dobry jestem tu poraz pierwszy i musze przyznac ze jestem pod wielkim wrazeniem.podoba mi sie to co pani robi

Asia Borek
lat 17, katowice, asia...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.05.2006
IP/Host: *.bazapartner.pl
Od kąd karierę robiło Tokio Hotel zacząłem uczyć się niemieckiego. Później słuchałem tylko niemieckich zespołów (Rammstein, Tokio Hotel). Kupiłem sobie nawet 120-stronny, kieszonkowy samouczek j. niemieckiego nic z niego nie rozumiałem, a tu dowiedziałem się tego samego za darmo. Strona jest świetnie zaprojektowana, podobnie jak zamieszczony na niej kurs, wszystko jest napisane jasno i prosto. Korzystałem tylko z darmowej części, ale jestem bardzo zadowolony. Przez te kilka lekcji żałuję, że nie uczę się jeszcze niemieckiego w szkole :)

Paweł
lat 13, Szczecin, alpik...@tlen.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.05.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
To najlepszy kurs!!!!!Mam 13 lat i bardzo lubie j.niemiecki!!
zresztą moja ul.grupa tokio hotel jest z niemiec musze sie go nauczyć! a ta strona mi pomaga/...

werka
lat 13, Opole, werka16...@gazeta.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na NIE
Data dodania: 21.05.2006
IP/Host: *.core.lanet.net.pl
Kurs niemieckiego; hmm dlaczego nie,przydałby się każdemu kto chce się uczyć tego języka.Tylko czegoś tutaj nie rozumię,przeczytałam wszystkie opinie od początku do końca i zastanawiam się czy czasem to nie jest nabijanie ludzi w butelkę. Z opini wynika że ten kurs składa się z 15 lekcji i jest na stronie od 06.2004roku ,a druga część jest w realizacji [przez 2lata??:):):)]. Omal nie zostałam uczestnikiem tego kursu niekompletnego,tylko akurat nie miałam dostępnych środków na koncie.Teraz po czasie zorientowałam się jak naprawdę to wygląda.PANI KASIU, JAK DłUGO JESZCZE BęDZIE OPRACOWYWANY DALSZY CIąG TEGO KURSU????? Niech tylko co dziesiąta osoba zainteresowana wpłaci na konto27 zł, a chcących się uczyć cały czas przybywa:):):):) czyż nie jest to łatwy zarobek??????

Alicja
lat 54, Wrocław, ewa_kruszy...@interia.pl




Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą stronę i oferowane w niej kursy, aby jeszcze lepiej spełniać Wasze oczekiwania.
Dziękujemy i pozdrawiamy!

Zespół 6ka.pl
Dodaj opinię