preload
Strona głównaUżytkownicy › Opinie użytkowników

Opinie użytkowników



Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na NIE
Data dodania: 10.05.2006
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
darmowe lekcje.. taa.. doszlam do 4lekcji ,po czym okazuje sie ze kurs jest platny!Poza tym nie wierze w to ,ze wszyscy sie wypowiadaja w takich superlatywach!to niemozliwe!Piszecie ze nie zmieniacie tresci tych komentarzy,to jeden wielki falusz!Ingerujecie niby tylko w poprawianie bledow..mhmm jasne!!!

ulka
lat 19, wrocław, tula_...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.05.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Kurs jest świetny!!! Choć uczyłam się na razie tych trzech lekcji, to uważam że kurs jest bomba!!! Chyba skorzystam z pozostałych!!!
Polecam każdemu kto chce się nauczyć czegoś więcej z niemca!!!

Magda
lat 14, Żelechów, magdamusz...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 01.05.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam wszystkich ! Mam na imię Paulina. Rok temu byłam na wycieczce w Niemczech. Szczerze mówiąc jezyk niemiecki nie podobał mi się... Za dużo akcentów... Mocny język...zupełnie nie pasujący do dziewczyn... Jestem w 2 klasie gimnazjum i już niedługo trzeba będzie wybrać Liceum a wraz z nim dodatkowy język obcy z wyjątkiem języka angielskiego... Całkiem przypadkiem trafiłam na tę stronę... Pomyślałam...Zrobie taki trójlekcyjny krótki kurs...tylko dlatego, żeby się przekonac, że niemiecki nie jest moim językiem...myliłam się... bardzo polubiłam język niemiecki...nie mam go w szkole, uczę się dla własnej przyjemności...wielkiej przyjemności :):) Dziękuje...za stworzenie tej strony...jest wspaniała...Język niemiecki wcale nie jest trudny :)

Paulina
lat 15, Jędrzejów, shab...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.04.2006
IP/Host: *.toya.net.pl
mam straszną panią od niemca... nic nie umiałam a teraz.. poprostu wyjechac do niemiec:)

Jusia
lat 14, Łódź, jusia...@onet.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.04.2006
IP/Host: *.218.231.178
Jestem pod wrazeniem Pani Kasiu BOMBA STRONA!moim marzeniem jest nauczyc sie poprawnie jezyka niemieckiego ,mam w domu tyle ksiazek i roznych programow na komputer ale jednak czlowiek jest pozbawiony poprawnej wymowy ,kursy sa drogie i nie zawsze spelniaja oczekiwania kursanta!a Pani wypowiedz niczym sie nie rozni od prawdziwego Niemaca!!!!!gratuluje !!!!!moze sie zapisze!!!!!!narazie to sa moje pierwsze minuty na Pani stronie ,bede wszedzie ta strone reklamowac!!!!powodzenia!!!!!z calego serca zycze!!!

Ewa
lat 50, Lubin, e...@onet.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na NIE
Data dodania: 28.04.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
TEN KUR JEST BANALNY I DO DUPY!!

kamil tekieli
lat 14, kraków, kamil7...@poczta.fm

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.04.2006
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
narescie znalazlam piekny program do jeszyka niemieckiego ..jest wspanialy a dopiero zaczelam ...gratulacje.

dorota
lat 44, dortmund, catarina...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.04.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam dziś weszłam na tę stronkę i musze powiedzieć że dobrze trafiłam!!! ten kurs jest genialny ja osobiście ucze się niemieckiego już kilka lat ale i tak w woli przypomnienia rozwiązuję te testy ciekawa jestem tylko ile to kosztuje w całości...

Agnieszka
lat 18, Jelenia Góra, agulka...@onet.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.04.2006
IP/Host: *.zgora.dialog.net.pl
Witam, przebrnęłam przez wszystkie lekcje. Tak naprawdę moje wnuki powinny korzystać z tego kursu. No cóż... na naukę nigdy nie jest za późno. Pomysł i strona techniczna PRIMA !!!

Grażyna
lat 52, Żary, ga...@os.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.04.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
No serioooooo spoko stronka naprawde dobry pomysł!hehehehehe ciekawe ile taki test kosztuje zaraz idę oblukać resztę!:*
danke pani Kasiu

Natalia
lat 15, Bolesławiec, natalusia.lol...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.04.2006
IP/Host: *.zax.pl
Ten kurs jest wspaniały !!!!Bardzo sie ciesze ze istnieje uczy sie go o wiele lepiej niz w szkole :) jest Superr !!!!!!!!!

Sara
lat 13, Kraków, sara-s...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na NIE
Data dodania: 24.04.2006
IP/Host: *.core.lanet.net.pl
jest super ale my chciałybysmy taniej i wyzszy poziom:)

agata i katasha:)
lat 18, wrocław, atag...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.04.2006
IP/Host: *.tosa.pl
Jestm po wrażeniem tego kursu!Ucze sie juz kilka lat jezyka niemieckiego ale nic z niego nie umiem;/ A to jest napsane w prosty przejrzysty sposob!Polecam wszystkim to naprawde nie jest takie trudne pozdrawiam. Mam nadzieje ze bede dalej korzystal z tego kursu i naucze sie tego jezyka bo to naprawde sie przydaje:D

Marcin
lat 20, Opalenica, marcinopaleni...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.04.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Do tej pory z językiem niemieckim miałam styczność tylko poprzez telewizje, radio itp. Od zawsze pragnęłam się tego języka uczyc, was kurs umożliwił mi poznanie go od podstaw. Szkoda, że poszczególne lekcje są tylko krótkimi fragmentami, gdyż trzeba mieć kod dostepu. Jednak jeżeli zdobędę trochę pieniędzy napewno skorzystam z waszej oferty. Gratuluje pomysłu :)

Aleksandra
lat 14, Płock, ola122...@buziaczek.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.04.2006
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
No szczerze to ta lekcja jest fajna i ciekawa ale mi by się przydała jakaś dla zaawansowanych już bardziej bo ucze się niemieckiego już od 5 lat.No umiem dosyć dużo.Ale powiem że ten kurs jest bardzo fajny.Polecam wszystkim pooczątkującym!Pozdrawiam.

Monika
lat 14, Jelcz-Laskowice, monia_...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.04.2006
IP/Host: *.espol.com.pl
już po pierwszych 3 lekcjach dostępnych tylko dla gości bardzo spodobał mi się kurs. Fajnie że można powtarzać słowa i wyrażenia razem z nagraniem. Gratuluję pomysłu! Pozdrawiam! Tschüs!

Kasia
lat 14, kaskak14...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.04.2006
IP/Host: *.wiknet.pl
jestem w 1gim i ucze się 5 rok j. niemieckiego.. ale niestety tylko raz trafiłam na nauczycielke dzięki której się coś naumiałam.. ale ta strona nie jest dla mnie.. bo ja coś umiem.. to jet dla tych pułguwków którzy nic nie umieją.. bo nic nie umieją.. na tej stronie tłumaczone jest to jak małym dzieciom dzięki czemu ci którzy nic nie umieją mogą się czegoś nauczyć.. ale moim zdaniem jeśli nic się nieumie to dobra strona żeby zacząć naukę.. ;] lub sobie przypomnieć.. ;]

Ewa
lat 14, iskrzyckae...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.04.2006
IP/Host: *.crowley.pl
Niemieckiego uczyłam się 4 lata temu w liceum i byłam z tego przedmiotu najlepsza z całej klasy. Odkąd pamiętam język niemiecki był moim ulubionym. Do dziś marzę o tym by na jakiś czas pojechać do Niemiec i poznać jakiegoś przystojnego Niemca. 4 lata przerwy w nauce sprawiły, że mam zaległości, więc przypominam sobie niemiecki od podstaw, a Twój kurs Kasiu bardzo mi w tym pomaga.

Katarzyna
lat 21, Gdańsk, Armanda-19...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.04.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Bardzo podoba mi się ta stronka:-) Tematy są doskonale zorganizowane!!! Łatwo się czegokolwiek nauczyć. Jeżeli ktoś zna adresy innych fajnych stronek z różnymi testami, quizami, zabawami itp. (oczywiście chodzi mi o j.niemiecki) to bardzo proszę przesłać mi ich linki. Byłabym bardzo wdzięczna:-)))

Oliwia
lat 13, Pobiedna, olin...@buziaczek.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.04.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Naprawdę bardzo dobra stronka do nauki języka niemieckiego! Tylko troszeczkę mało tych lekcji;) , ale ogólem jest wszyściutko wspaniale zorganizowane . Pozdrawiam założycielkę strony!!!!

Magda
lat 14, Lublin, milka9...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.04.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Kurs jest bardzo dobry dla uczniów początkujących ale według mnie super ja mam 12 lat i bardzo lubię niemiecki, uczę się już jęz. niemieckiego 5 lat i mój ulubiony przedmiot w szkole to niemiecki! a teraz gdy poznałam zespół Tokio Hotel jeszcze bardzoj mnie to wciągło ale jeśli chodzi o te ćwiczenia to miałam to w 1 klasie więc ja to umiałam ale moja siostra jest teraz w 1 klasie podstawówki i też uczy się niemieckiego i ona się dzięki niemu nauczyło wielu zwrotów A Ja brałam udział ostatnio w Olimpiadzie z Niemeickiego to była Ogólnopolska olipmiada i zajęłam 5 miejsce ! Byłam Podobno Najlepsza Z całej Częstochowy! Super ! Bardzo Się Ucieszyłam Że Osiągnęłam Tak Wysoki Poziom Ostatnio Nawet Tłumaczyłam Imperativ(tryb rozkazujący) całej mojej klasie bo nikt nie rozumiał tego a ja juz to umiałam w 4 klasie ;) No I Wytłumaczyłam Nawet Ostatnio Koledze Z 6 klasy REKCJE CZASOWNIKÓW! Jeśli Ktoś Chce Bardzo Chętnie Mu Pomogę I Wytłumaczę To Czego Nierozumie Piszcia Na Mojego Meila marta_94@o2.pl Pozdrawiam I pApA:*:*:*

Marta
lat 12, Częstochowa, marta_...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na NIE
Data dodania: 09.04.2006
IP/Host: *.devs.futuro.pl
... czytajac te komentarze odnioslem wrazenie, ze pisala je jedna osoba... i chyba byla nia Pani Kasia...

mirek
lat 20, Lublin, m...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.04.2006
IP/Host: *.244.135.136.mielec135.ptc.pl
Ta strona jest świetna!! Do tej pory nigdy nie mogłam znaleźć porządnego kursu niemieckiego za darmo i którego nauczyłabym się tak szybko. Rewelacja! Myślałam , że j.niemiecki jest trudny , a gdy go słyszałam, to myślałam, że nigdy nic nie wymówie w tym języku, a tu prosze.... w miarę łatwy język, wiadome...dla Polaków, polski łatwiejszy, no i wymowa nie jest taka trudna, ale to wszystko dzięki tej stronce, i pani Kasi, która zamieściła tutaj wymowę . Gratulacje !!
Pozdrawiam wszystkich kursantów :)

Agnieszka
lat 13, Mielec, aguska...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na NIE
Data dodania: 27.03.2006
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Czemu jest tylko 15 lekcji?? I czemu trzeba mieć kod dostępu BEZ SENSU !!!!!!!!

Madzia :(
krotoszyn, madzia-sio...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.03.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ostatnio, kiedy pojawił się zespół Tokio Hotel - wszystkie dziewczyny z mojej klasy, chciały uczyć się niemieckiego. Poleciłam im tą stronę, dzięki niej wszystkie miałyśmy 5 z plusem na półrocze ;) Pani Kasiu - jesteś wspaniała! :))

Angela
lat 14, Ostrołęka, black_que...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.03.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Niemiecki jest bardzo fajny możę mówię tak datego że mam angielski. Cieszę się że jest taki kurs w internecie poniewarz mogę uczyć się niemieckiego w domu nie chodząc na korepetycje. Podoba mi się ten kurs i zachęcam. Cześć Magda.

Magda
lat 12, Nowogard, nicol...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.03.2006
IP/Host: *.205.223.58
Języka niemieckiego uczę się już ponad 3 lata. Bardzo lubię ten język i chętnie chodzę na zajęcia prywatnie ucze sie oraz w się w szkole i na tej stronce. Bardzo lubię na nią wchodzić ponieważ dzieki niej dostaje wysokie stopnie bardzo się cieszę że znalazłam taką stronkę !pozdrawiam Panią Kasie która tę stronkę założyła buziolki :)

Olencja
lat 11, Tarczyn, olencja.olcia....@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.02.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam, bardzo fajny. Uczę się obecnie w szkole i w domu jako samouk języka agielskiego i niemieckiego, ale także uczę się sam języka niemieckiego i cieszę się, że znalazlem taką stronkę, bo przynajmniej opanuje podstawy. Uczę sie trzech języków, dlatego bo uważam, że jak będe miał 18lat i będe znał te trzy podstawowe to będzie to wielki sukces, a po drugie zamierzam wyjechać do liceum do USA.pozdrawiam

Michał
lat 14, Rzeszotary, michal.w...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.02.2006
IP/Host: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl
Internetowy kurs języka niemieckiego pani Kasi jest rewelacyjny. Moi uczniowie z gimnazjum w Woli Sernickiej i Ostrowie Lubelskim bardzo chętnie pracują z tą stroną internetową i ta forma nauki najbardziej im odpowiada. Tematy lekcji i ćwiczenia dostosowane są do umiejętności i możliwości uczniów, uczniowie nie nudzą się na lekcjach, a nauczyciel nie musi opracowywać samodzielnie dodatkowych materiałów. Nareszcie znalazłam stronę, gdzie pod jednym adresem mam do dyspozycji aż 15 jednostek lekcyjnych. Polecam tę stronę nie tylko dla nauczycieli szkół podstawowych.

Iwona
lat 35, Lublin, grond...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.02.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Od ponad roku "uczę" się języka niemieckiego. Uczę w cudzysłowie gdyż był to przedmiot nadobowiązkowy i nikt tak praktycznie go nielubił, nie liczył się do sredniej więc po co? Teraz zmieniam szkołę, na taką w której niemiecki jest obowiąkowy. Dzięku temu kursowi nauczyłam się podstaw jezyka niemieckiego. I muszę przyznać że mnie "wciąga". Bardzo dziękuje Pani Kasiu, jest Pani cudowna!!

Pozdrawiam Beata!

Beata
lat 14, Warszawa, aryj...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na NIE
Data dodania: 03.02.2006
IP/Host: *.117.148.151
Bardzo fajny ten kurs ale powinien byc za darmo!!

Ania
lat 12, Zamość, ania_zmc_...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 21.01.2006
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ten kurs jest super,ale mogłoby być w nim pare rzeczy na temat opowiadania o sobie,rozmowy z drugą osobą i praktycznie o wszystkim po troche,tak zeby mozna bylo sobie pogadac z niemcem na rozne tematy.Jesli dalaby pani rade cos takiego zrobic to bardzo by mi pani pomogla w nauce jezyka niemieckiego.

Natalia
lat 14, Nowy Targ, natalia.slicz...@buziaczek.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.01.2006
IP/Host: *.magma-net.pl
Ich bin Paulina.Ich komme aus Polen.Ich wohne in Breslau.Siemka!tego moża się nauczyć na pierwszych trzech lekcjach...Dzięki pani Kasi zrozumiałam że to jest cudowny język...Polecam go wszystkim tym, którzy mają z nim problemy...

Paulina
lat 15, Wrocław, Paulusia.tusia...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.01.2006
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Ten kurs jest śwetny, lekcje niemieckiego w szkole to uganianie się nauczycelki z dziećmi, a tu proszę!!. Wreszcie znalazłam coś dla siebie. Tyle się można nauczyć, naprawdę dziękuję pani Kasiu,uczę się niemieckiego w szkole od 2 lat i do tej pory umiałam powiedzieć tylko jak się nazywam.Mam nadzieję, że zrobi jeszcze pani kilka lekcji,np.dotyczących wyrażania swoich uczuć.Rette mich-niedługo sprawdzian, a pani nic nie wytłumaczyła.

Klaudia
lat 15, Częstochowa, wen...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.01.2006
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Ten kurs jest poprostu cudowny! Ja nie nawidziłam niemieckiego a teraz poprostu go kocham! XD Już wole mówić po niemiecku niż po polsku.. Mach's gut!

Anka
lat 14, Przemyśl, tokiohotello...@buziaczek.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.12.2005
IP/Host: *.gaworzyce.novanet.pl
Kurs języka Niemieckiego nauczył mnie wiele i chciałabym podziękować pani Kasi że wogule chce go prowadzić.

Aleksandra
lat 9, Gaworzyce, kaja1...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.11.2005
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Bardzo dobry kurs niemieckiego. Ja mam niemiecki w szkole i doslownie nic z niego nie umialem, a dzieki tej stronce wyuczylem sie liczb, godzin i paru innych rzeczy - raptem 1 godzinka - i dostalem ze sprawdzianu 3-jeczke i jestem dumny ;)

Marcin
lat 18, Dąbrowa Górnicza, juv...@go2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.11.2005
IP/Host: *.153.161.142
Kurs jest naprawdę fantastyczny.
Kasiu jesteś wspaniała.Mam 11 lat i miałam godziny.
Dostałam 1 z testu z godzinami.A teraz godziny są takie proste.
Strona na 6+!!!

Weronika
lat 11, Gdańsk, nastolatka...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na NIE
Data dodania: 14.11.2005
IP/Host: *.tomaszow.mm.pl
Beznadzieja!!!!!!!!! Moim zdaniem wszystkie lekcje powinny być za darmo!!!!!

Marta
lat 10, Wolbórz, gunia15...@buziaczek.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.11.2005
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam! Kurs jest bardzo genialny szczegółowe opisy i odpowiedzi po raz pierwszy się z takim czymś spotkałam. Rewelacja tylko szkoda, że nie wszystkie lekcje są udostępnione. Ale naprawde gratulacje dla pomysłodawcy. Pozdrawiam

Halina
lat 17, Zakopane, halinka.zakopa...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.11.2005
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Ten kurs jest bardzo fajny, szybki i łatwy. Nie musiałam już zapisywać się na jakieś drogie kursy. Dzięki temu kursowi umiem już podstawy!

Z całym uznaniem dla Pani Kasi
Natalka z Warszawy

Natalia
lat 13, Warszawa, knedzia...@buziaczek.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.11.2005
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Fajna stronka, fajny kurs, pomimo ze dla mnie to wszystko juz jest proste, poniewaz uczę się juz niemieckiego 3 lata i w tym roku zdaję mature z tego przedmiotu, dlatego mi sie to nie przyda, ale warto i proste rzeczy se powtorzyć, pozdrawiam :)

Kasiunia
lat 18, Łomza, kaska...@poczta.fm

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.11.2005
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Pani Kasiu, gratuluję pomysłu. Chcę sobie przypomnieć język niemiecki.Niestety nie mam drukarki i nie znam konta, na które mogłabym przesłać pieniądze, Chcę skorzystać z wszystkich lekcji. Może mi Pani pomóc?Serdecznie pozdrawiam.Maria

Maria
lat 60, wieś Kłaczyna, marb...@tlen.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.10.2005
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ten kurs jest wspaniały! Nigdy nie myślałam, że w taki prosty i przyjemny sposób można się czegoś nauczyć, a już zwłaszcza języka! Życzę dalszych sukcesów w prowadzeniu strony. Pani Kasiu, czy nie myślała Pani o wykonaniu jeszcze kilku lekcji :) ? Pozdrowienia dla całej ekipy 6ka.pl =] 6ka.pl FoReVeR :)

Gwiazdeczka* =]
g...@buziaczek.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.10.2005
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ta stronka jest super !!! Prosze o wiecej lekcji :)

Sara
lat 22, bytom, sarciak...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.10.2005
IP/Host: *.satfilm.pl
Hej! Ten kurs jest super. Mam 11 lat i ucze sie niemieckiego w szkole. Ten kurs bardzo mi pomóg. Dzieki ćwiczeniom które tu są, zrozumiałm więcej. Dziekuje, ze stworzyłaś taki wspaniały kurs!

Nina
lat 11, Włocławek, ninkaa...@tlen.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.10.2005
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
jest to super przez ten kurs dostałem 5 z niemieckiego

dawis
lat 11, Łaziska Górne, dawid...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.10.2005
IP/Host: *.212.23.203.tisdip.tiscali.de
Wszystko spoko, choć słychać niekiedy lekki polski akcent. Ale generalnie polecam.

Robert
lat 36, Künzell, Niemcy, brrog...@freenet.de

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.09.2005
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Gdy znalazłem pierwszy raz tę stronkę, byłem bardzo szczęśliwy :) Jest to naprawdę super stronka!! Z wielka przyjemnością uczę się krok po kroku tego języka...każdego dnia poznaje nowe słówka, dzięki lekcjom pani Kasi zrozumiałem, że to wcale nie jest takie trudne, jak mi się wydawało :)))) Cała ta stronka i cały ten kurs zasługuje na wielka pochwałę!!! Chciałbym, by takich lekcji było coraz więcej!!! Wielkie brawa dla pani Kasi i całego zespołu 6tki.pl :-))) Pozdrawiam!!!

Jarosław
lat 36, Bydgoszcz, jerry....@poczta.fm

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.09.2005
IP/Host: *.bayer.de
Jestem byłą, ale wciąż hobbystyczną nauczycielką niemieckiego z Warszawy. Pani Kasiu, kurs jest fantastyczny! To dokładnie taki kurs, jakiego kilka lat temu szukałam bezskutecznie dla moich 11-12 letnich dzieciakóww podstawówce. Jest idealnie dopasowany do możliwości polskich uczniów, którzy dopiero zaczynają naukę niemieckiego. No i przede wszystkim duuuużo lepszy, niż jakikolwiek podręcznik niemiecki! Mam nadzieję, że przy pomocy Pani kursu moje własne pociechy zostaną prawdziwymi fanami tego języka!

Magdalena
lat 48, Warszawa, magdalena.kwiatkowska....@bayer-ag.de




Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą stronę i oferowane w niej kursy, aby jeszcze lepiej spełniać Wasze oczekiwania.
Dziękujemy i pozdrawiamy!

Zespół 6ka.pl
Dodaj opinię